Pretraga

Spektakularna kuća na Majorci koja će vas inspirisati na selidbu (da, na prodaju je!)

Spektakularna kuća na Majorci koja će vas inspirisati na selidbu (da, na prodaju je!)

Tekst: BURO.


Jasno je da od ovog maja nismo izvukli baš puno. Dok nam u stanovima i dalje greju radijatori, u glavi sklapamo plan... Plan za selidbu! Kako bi bilo da naše nekretine (sve sa radijatorima) zamenimo za nešto južnije. Hajde, Španija. Može Majorka!

I to baš nešto ozbiljno dobro od ovog toplog španskog ostrva. Trenutno se prodaje raskošna kuća iz 1896. godine koju je konstruisao arhitektonski biro iz Pariza koji je pri izgradnji koristio najkvalitetnije materijale koje su dopremali brodovima iz svih krajeva sveta. Francuski uticaj se jasno očitava. Plafoni dostižu neverovatnih pet metara, detalji su dovedeni do perfekcije, a omaž Mediteranu dat je kroz razigrane geometrijske pločice na podu.

Zanimljiva činjenica jeste da je kuća bila u vlasništvu iste porodice preko 120 godina, nalazi se u mestašcu Soler, na savršenom mestu okružena lokalnim buticima, u blizini nedeljne pijace. Ne samo da je građevina u odličnom stanju (salonac u blizini mora, ma šta devojka više može da poželi!), već je krasi sjajan enterijer koji je miks raznovrsnih uticaja, nekako kad prođete sve prostorije imate utisak da ste pošli od Francuske, odmorili u Španiji i doputovali u Maroko. Ako ste i vi u migraciji u potrazi za suncem, na sajtu Bjurfors možete naći više o tome kako ova kuća može postati vaša.

I zovite nas u goste!Majorka kućaMajorka kuća

Majorka kućaMajorka kućaMajorka kuća

Majorka kućaMajorka kućaMajorka kućaMajorka kuća

Ostavite komentar