Vikend u gradu: Gde ići, šta raditi, šta slušati?

    26.09.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/09/gdeici-cover.gif

    Dočekali smo jesen i kalendarski i vremenski i emotivno i mentalno i na sve moguće načine, i nije bilo tako strašno. Sunce je uvek izbor broj jedan, razume se, ali nešto u ovom sentimentalnom setingu malo i prija. Šetamo kroz najzanimljivije događaje u gradu i oko njega, i to u ritmu dobre muzike, koje je ovog vikenda dosta.

    More and More Thoughts About Other Thoughts

    Driton Selmani, kustoskinja: Lora Sariaslan

    Henry Saiz

    Barutana

    Španski di-džej, producent i live act umetnik Henry Saiz definitivno je muzičar koji prevazilazi trendove i formule kako bi stvorio posebnu vrstu muzike koju je teško opisati i definisati. Najtačnije jeste reći da se izdvaja specifičnim zvukom u kojem kombinuje uticaje klupske muzike i širokog spektra muzičkih stilova kao što su pop 80-ih i progressive rok. 27. septembra nastupa prvi put pred beogradskom publikom u Barutani u okviru vikenda zatvaranja.

    Hindi Zahra

    Bitefartcafe

    “Fragmentacije”

    Mina Radović

    Detour + Tiny Fighter

    Elektropionir

    Iako tehnički ne spada u vikend, definitivno jeste nezaobilazna stanica ovih dana. Detour, dika i ponos hrvatskog popa, održavaju svoj prvi solistički koncert 2. oktobra u Elektropioniru. Ova electro-acoustic pop muzička atrakcija iz Hrvatske otvara ovogodišnje, peto po redu, izdanje Indirekt Showcase Belgrade festivala (još jedna preporuka, čekirajte i ostale dane) i to zajedno sa Tiny Fighter, indie-pop sastavom iz Švedske.

    Saznaj više:
    Povezani članci: