Pretraga

9 intenzivnih krema za telo uz koje će vaša koža biti idealno hidrirana u hladnim danima

9 intenzivnih krema za telo uz koje će vaša koža biti idealno hidrirana u hladnim danima

Tekst: BURO.

Potpuno nam je jasno ako prema mesecu januaru gajite osećanja koja se stalno klackaju između ljubavi i mržnje. Sa jedne strane, tu je novi početak koji on donosi i pokloni u kojima još uvek uživamo, a sa druge tu su sneg i vetar i u pet posle podne već je mrkli mrak. Ubacite suvu kožu u jednačinu i evo kandidata za najgore godišnje doba.

Pored zaštite od sunca, hidratacija je najvažniji i najosnovniji element svake nege kože. Osim što daje koži dodatnu vlagu, ona sprečava i nestanak vlage koja se već nalazi u njoj tako što je sprečava da ispari stvaranjem zaštitne barijere. I svi smo već usvojili ovu (univerzalnu) istinu kada je u pitanju lice, ali koliko zaista vodimo računa o koži koja je niže od vrata? I njoj je potrebna nega, isto kao i licu, a kada temperature padnu i uključi se grejanje koje isušuje vazduh (i kožu), hidratacija kože tela postaje posebno važna.

9 intenzivnih krema za telo uz koje će vaša koža biti idealno hidrirana u hladnim danima (фото 4)
MOISTURE RICH BODY LOTION, CLARINS (FABU SPOT)

Ako ćemo pošteno, suva koža nije rezervisana samo za zimu, što će vam potrvrditi svako ko se sa njom bori tokom cele godine, ali se svakako pogoršava kada zahladi. Zato je neophodno da se naoružate najboljim preparatima za borbu protiv spoljnih faktora. Među BURO. favoritima ćete sigurno naći jedan (ili nekoliko) koji će zaslužiti stalno mesto na vašoj polici.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor