Pretraga

BURO. izbor: ovo su najbolji preparati za negu kose koji se ne ispiraju

BURO. izbor: ovo su najbolji preparati za negu kose koji se ne ispiraju

Tekst: BURO.


Balzami koji se ne ispiraju, sredstva za zaštitu od toplote, preparati koji čuvaju boju i vraćaju sjaj... Sredstva za negu kose koja se ne ispiraju danas su moćni hibridi koji često obavljaju sve ove funkcije. Od onih univerzalnih sa kojima će profitirati svi tipovi kose pa sve do onih namenjenih samo farbanoj kosi ili neposlušnim vlasima - ovo su najbolji od najboljih. Pronađite svoj novi omiljeni preparat. 

Dolce Protective and Detangling Spray, Rossano Ferretti

BURO. izbor: ovo su najbolji preparati za negu kose koji se ne ispiraju (фото 1)

 

Stanite na put naelektrisanju i suvoj kosi uz ovaj zaštitni sprej za lakše raščešljavanje - uz njegovu pomoć, kosa će se lako odmrsiti ali i biti zaštićena od oštećenja koja nastaju upotrebom fena i toplih alata za stilizovanje. Obilje moćnih prirodnih sastojaka poput hidrolizovane pšenice, badema i proteina iz pirinča hidriraju vlasi, čine ih jačim i otpornijim i čuvaju boju, a rezultat su neverovatan sjaj i volumen. Namenjen je svim tipovima kose, a možete ga kupiti ovde.

 

PhytoColor aktivator boje, Phyto

BURO. izbor: ovo su najbolji preparati za negu kose koji se ne ispiraju (фото 2)

 

Ukoliko imate farbanu kosu, a ne želite da vam se boja promeni ili da izgubi onaj prvobitni sjaj, onda je ovo proizvod za vas. Ovaj proizvod za negu koji se ne ispira formulisan je posebno za zaštitu boje od spoljnih uticaja, oporavlja i zaglađuje vlasi i krajeve kose. Sadrži antioksidanse i UV filtere koji apsorbuju sunčeve zrake i poništavaju njihovo štetno dejstvo. Nanosi se duž vlasi vlažne kose i, posebno, na njene krajeve. Kod suve kose i rascvetalih krajeva može se nanositi i na suvu kosu, po potrebi. Ne ispira se. Kupite ovde

 

Nutritive nectar termique, Kérastase

BURO. izbor: ovo su najbolji preparati za negu kose koji se ne ispiraju (фото 3)

 

Linija Nutritive namenjena je intenzivnoj nezi suve i veoma suve kose, a ovaj proizvod koji se ne ispira osim što hrani vlas, formulisan je tako da je štiti i priprema za upotrebu aparata za oblikovanje toplotom i fenova. Nanesite količinu veličine kestena na opranu kosu prosušenu peškirom, a zatim umasirajte celom dužinom kose i u krajeve i ostavite da deluje. Uživajte u lakšem feniranju i sjajnoj i glatkoj kosi. Kupite ovde.

 

Discipline Fluidissime, Kérastase

BURO. izbor: ovo su najbolji preparati za negu kose koji se ne ispiraju (фото 4)

 

Ovo je proizvod koji pruža kompletnu negu nemirne kose, bilo da je ravna, talasasta ili kovrdžava. On štiti vlasi tokom oblikovanja i neposlušne vlasi pretvara u sjajne i glatke. Nanosi se na vlažnu kosu (nakon pranja i blagog sušenja peškirom), deo po deo. Nakon sušenja, kosa je obnovljena, poslušna, blistava i zaštićena od spoljnih uticaja. Kupite ovde.

 

Tonique hydratant, Leonor Greyl

BURO. izbor: ovo su najbolji preparati za negu kose koji se ne ispiraju (фото 5)

 

Morske alge i kolagen biljnog porekla bogat aminokiselinama čine dobitnu kombinaciju koja daje ekstra dozu energije neophodnu za lepotu i kvalitet kose. Ovaj tretman za hidrataciju vlasi ojačava i daje vlagu i najsuvljim tipovima kose koji gotovo u trenutku postaju meki i svilenkasti. Tonik se može koristiti i posle pranja na vlažnoj kosi prosušenoj peškirom ali i na suvim vlasima kada god je potrebno (ili kada poželite). Idealan je kompanjon za tople dane u kojima ne želite da koristite fen. Kupite ovde

 

SerieExpert Repair 10 in 1, L'Oréal Professionnel

BURO. izbor: ovo su najbolji preparati za negu kose koji se ne ispiraju (фото 6)

 

Višenamenski sprej za negu namenjen bojenoj kosi. Može se koristiti kao sprej za lakše raščešljavanje, ali i kao dodatna zaštita pre sušenja i stilizovanja kose aparatima koji koriste toplotu poput fena, prese i figara. Ovaj preparat ima i anti frizz efekat što znači da će sprečiti da se kosa naelektirše ili ukovrdža pod uticajem vlage. Kosa postaje nežna i laka za oblikovanje, a boja ostaje sjajna i postojana. Kupite ovde.

 

Awapuhi Moisture Mist, Paul Mitchell

BURO. izbor: ovo su najbolji preparati za negu kose koji se ne ispiraju (фото 7)

 

Sprej koji duboko hidrira i osvežava suvu i oštećenu kosu te je pretvara u meku i zdravu ali i dodatno reaktivira proizvode za stilizovanje pa je čini lakšom za oblikovanje. Sadrži prirodne sastojke poput mlečne kiseline, havajskog awapuhi đumbira, spiruline i ekstrakta planktona, aminokisliname i vitaminime, kao i natrijum PCA koji reguliše nivo vlage. Kupite ovde.

 

Elements Leave-in Conditioning Spray, Wella

BURO. izbor: ovo su najbolji preparati za negu kose koji se ne ispiraju (фото 8)

 

Klasičan balzam u spreju koji se koristi za lakše raščešljavanje i negu. Ukoliko vam je kosa izrazito suva, možete ga dodati i kao ekstra korak nege nakon regularnog kondicionera koji se ispira ali većini tipova kose biće sasvim dovoljan i sam. Nanosi se na kosu prosušenu peškirom, na dužinu vlasi (ne pri korenu). Sadrži prirodne sastojke koji hrane vlas i čine je otpornom i sjajnom, a ne sadrži parabene. Namenjen je svim tipovima kose, a možete ga kupiti ovde.

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar