Pretraga

Zbog ove frizure poželećete da se ošišate

Zbog ove frizure poželećete da se ošišate

Tekst: BURO.

Trendovi u klasičnom smislu više baš i ne postoje., bar ne na onaj način na koji su vladali ranije i trajali čitave sezone (ili godinama, kao na primer the Rachel cut) ali to nas ne sprečava da se na momente apsolutno zaljubimo u neke mikrotrendove, pogotovo one na Instagramu. Poslednjih nedelja, nakon meseci i meseci duge-duže-naaajduže kose, primetili smo novi nalet paž frizura raznih dužina.

Zbog ove frizure poželećete da se ošišate (фото 3)

@HELEN.PK

Pa šta im je onda zajedničko i kako sve te paž frizure možemo nazvati jednim trendom? Vrlo lako, sve do jedne su šišane kao lenjirom. Tehnički to sigurno nije baš jednostavno kao uzeti makaze i gorepomenuti lenjir (molimo vas da ovo ne isprobavet kod kuće) ali efekat je taj: kosa izgleda kao da gotovo uopšte nema stepenastog šišanja. Čista geometrija.

Zbog ove frizure poželećete da se ošišate (фото 6)

@SOPHIAROE

Boje su razne, kao i teksture i onaj trend po kom treba da prigrlite tip kose koji vam je podarila majka Priroda i dalje je na svu sreću very much alive. Dakle, sve što ova frizura zahteva jeste da odete kod dobrog frizera, a čak ni to ne morate jako često pošto zaista genijalno izgleda na svim dužinama od brade pa do ključnih kosti, a u strogo ravnoj varijanti savršena je protivteža trenerkama i opuštenim kombinacijama (da, krivi smo i gotovo da se ne sećamo kada smo poslednji put obukli "prave" pantalone).

Zbog ove frizure poželećete da se ošišate (фото 9)

@LISA.OLSSONS

Šiške dodate u miks takođe nisu loša opcija, a sudeći po tome da ih upravo sa ovom dužinom kose ima više od pola kul devojaka koje pratimo, nismo jedini kojima se sviđa i ta ideja. Dodatni bonus? Sav aksesoar koji volimo izleda genijalno sa ravno šišanim bobom: od štipaljki za kosu pa čak i scrunchie gumica, ukosnica ali i masivnih zlatnih minđuša. Šta čekate? Ako zaista želite da ostavite 2020. iza sebe, vreme je za okretanje novog lista - i kod frizera. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor