Pretraga

BURO. izbor: šest nijansi za nokte koje ćete obožavati

BURO. izbor: šest nijansi za nokte koje ćete obožavati

Tekst: Manda Javorina


Da pogađamo: imate desetak lakova za nokte u kutiji negde u stanu, a od svih njih, samo jedan je onaj koji nosite svaki dan već mesecima, a ostali su stari, zgusnuti i već su se raslojili pa nekako izgleda nemoguće da bi iole mogli da izgledaju lepo na rukama. Da li smo blizu? Sigurni smo da je nijansa koja vam je (iz navike?) postala zaštitni znak savršeno stylish, ali počela je sezona letnjih manikira i pedikira i jednostavno je oko vas previše izazovnih boja da biste ih tek tako ignorisali!

Ovog leta sve se vrti oko bogatih nijansi i ovalnog oblika (dužina je manje bitna). Neon je zamenjen pastelom, koralne nijanse ustupile su mesto bakarno-narandžastoj, a neutralne su više mlečne nego providne. Leti svakako nosite manje svega pa zašto ne biste nokte iskoristili kao ekstra aksesoar? Da vam pomognemo, suzili smo izbor na šest najlepših. Izaberite svoje favorite pa, u ime lepote, pobacajte one stare.

BURO. izbor: šest nijansi za nokte koje ćete obožavati (фото 1)
Yves Saint Laurent, 3.099 din.

Tirkiz

Svetlo-plava i svetlo-zelena su podcenjene boje ali ova tirkizna nijansa je savršena da vam osveži dan. Malo intenzivnija od pastela, a mirnija od neona, njen hladan podton će odgovarati svakoj boji kože.

Metalik mandarina

Ako volite zalaske sunca, nećete više morati da ih iščekujete pošto će vam jedan pogled na šake biti dovoljan. Pripremite se za navalu komplimenata pošto je ovo nijansa koja se vidi iz daleka.

BURO. izbor: šest nijansi za nokte koje ćete obožavati (фото 2)
NailsInc, 1.990 din.
BURO. izbor: šest nijansi za nokte koje ćete obožavati (фото 3)
Chanel, 3.220 din.

Kanarinac žuto

Ne postoji bolji kontrast za preplanulu kožu od svetlo-žute i, iako možda nije najočigledniji izbor, dobro se slaže uz sve tonove kože. Ova srećna nijansa će vam izmamiti osmeh svaki put kad vam pogled padne na nokte.

Krupne šljokice

Obožavamo ih za svaku žurku na otvorenom od kraja maja do kraja septembra! Ovaj raznobojni lak je dobro raspoloženje u bočici i čini da vam nokti izgledaju srećno koliko i vi sami kad krenete u izlazak, a pošto nije samo jedne boje, praktično ide uz sve.

BURO. izbor: šest nijansi za nokte koje ćete obožavati (фото 4)
OPI, 1.300 din.
BURO. izbor: šest nijansi za nokte koje ćete obožavati (фото 5)
Art Deco, 797 din.

Tamna nijansa

Za one koji ne mogu da izdrže bez makeup drame, tamno-plava i zelena preuzimaju ulogu klasične crne, ugalj-sive i najtamnije bordo. Dobićete isti intenzivan efekat ali i multidimenzionalnost.

Neutralno-roze

Izazivamo vas de se ne zaljubite u ovu nijansu. Ružičastija od običnog "balerina" laka, uz nju će preplanula koža izgledati šik i prefinjeno.

BURO. izbor: šest nijansi za nokte koje ćete obožavati (фото 6)
Aura, 319,99 din.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar