Pretraga

Sezona sandala počinje: Ovo su najzanimljivije nijanse za pedikir

Tekst: BURO.

Ako postoji vreme kada je pedikir jednako važan kao i to kako vam izgledaju nokti na rukama, onda ono počinje upravo sad. Smena sezona je šansa da pokažete raspoloženje (i stav) raznim bojama na noktima na stopalima i nećemo se lagati, one su podjednako važne kao i sandale koje ćete izabrati. Tu smo da pomognemo ukoliko vam fali inspiracije.

Zalazak sunca

Samo zato što često vezujemo leto za nežne i suptilne tonove ne znači da ne postoje (odlični) izuzeci od pravila. Probajte klasičnu crvenu, intenzivne karmin nijanse i koral kao vibrantnu alternativu.

Žalfija

Zelena se možda čini izazovnom bojom za pedikir ali neke nijanse su zapravo vrlo zahvalne i lake za nositi. Ove sezone želimo boju žalfije kao zamenu za klasične neutralne tonove i nećete se pokajati. 

Neutralne metalik nijanse

Metalik boje su trenutno apsolutni hit za manikir pa zašto ne biste kompletirali i nove srebrne, bakarne i braon tonove i na stopalima?

Vinka

Da, plavi cvetići puzavice koju svi znamo su savršena mešavina svetlo-plave i ljubičaste - najbolje od obe boje komplementiraju i preplanulu kožu i nove modele sandala.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor