Eksluzivni brend za negu kože Swiss Perfection sada je dostupan u Beogradu

    19.12.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/12/swiss_cover.jpg

    Elegance Group nastavlja da sprovodi svoju misiju u stvarnost, a ona se ogleda u tome da uspostave jedinstven, prirodan, zdrav i celovit sistem nege i regeneracije kože, kojem se sa poverenjem mogu prepustiti osobe svih generacija, a sada su svom ekskluzivnom asortimanu pridodali (još) jedan od najprestižnijih brendova za negu kože na svetu – Swiss Perfection.

    Iza brenda Swiss Perfection stoji duga porodična priča, u kojoj su otac i sin došli do značajnih otkrića na polju nege kože, a jedna od najpoznatijih svetskih antiejdžing klinika, La Prairie, koristi njihove proizvode u svojim tretmanima podmlađivanja. Saznajte šta se sve krije u njihovim dragocenim plavo-srebrnim bočicama.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/12/1671448927887826.png

    Sve je počelo u Montreu, biseru smeštenom na obalama Ženevskog jezera, okruženom vrhovima Alpa. Prva istraživanja u oblasti celularne terapije datiraju iz davne 1931. godine. Švajcarski filantrop i vlasnik najpoznatije antiejdžing klinike na svetu, 1978. razvija ekskluzivan celularni kompleks zasnovan na životinjskim ćelijama. Njegov sin odlazi u istraživanjima korak dalje, prateći najnovija dostignuća i promenjen odnos prema prirodi i zdravlju i traži savršenu ćeliju u biljnom svetu, kako bi njenu strukturu iskoristio u oblasti celularne kozmetike. Tokom nekoliko godina, njegov internacionalni tim naučnika vrši ispitivanja kako bi našao izuzetnu i neuporedivu formulu za negu kože u carstvu biljaka.

    Nekoliko godina je tim naučnika vršio brojne eksperimente. Ispitivali su razne biljke, ali bez uspeha i bili su na ivici da odustanu, kada je jedan od naučnika sasvim slučajno došao do izvanrednog otkrića. Jednog od prvih prolećnih dana, zagledan u prelepe pejzaže koji su se pružali pred njim, uočio je cvetove irisa kako se probijaju kroz sneg, uspevši da sačuvaju svoju svežinu i vitalnost i pored ekstremno niskih temeperatura tokom zime. Zapanjila ga je neverovatna sposobnost ove biljke da se regeneriše, pa je odlučio da je podrobnije ispita sa svojim timom za istraživanja i razvoj. Rezultati su prevazišli sva očekivanja, jer su ćelije korena irisa pokazale mnogo bolja svojstva od životinjskih ćelija koje su do tada korišćene kao glavni sastojci preparata za negu kože. Tako je 1998. rođen SWISS PERFECTION, prava švajcarska celularna nega kože, prvi brend koji u kozmetici primenjuje tehnologiju ekstrakcije biljnih ćelija. Naučni tim je razvio kompleks Cellular Active IRISA koji je zbog svojih korisnih dejstava na više polja uključen u sastav svih proizvoda ovog brenda.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/12/1671448928025912.png

    Cellular Active IRISA je kompleks bogat enzimima i proteinima, pa samim tim ubrzava regeneraciju ćelija kože, povećava oksigenaciju pora, pruža optimalnu hidrataciju kože, pospešuje metabolizam dermisa i epidermisa, a njegova jedinstvena antiejdžing svojstva vidno podmlađuju kožu. Netaknute aktivne ćelije, čije se visokoenergetske i revitalizujuće sposobnosti aktiviraju u dodiru s kožom, regenerišu strukturu kože i tako podmlađuju kožno tkivo dajući odmah primetne rezultate, kao i dugotrajno korisno dejstvo.

    Time što štiti ćelijsku DNK, Cellular Active IRISA vidno podmlađuje kožu i omogućava njenu veću regeneraciju. Pruža zaštitu od štetnih uticaja okoline, stimuliše ćelijski metabolizam i podstiče prirodni proces obnove kože tako što je snabdeva glavnim hranljivim sastojcima i omogućava optimalan nivo hidratacije. Ovaj kompleks sadrži visoku koncentraciju enzima i proteina, čime se smanjuje degradacija DNK ćelija prouzrokovana napadima slobodnih radikala. Poznato nam je da mlada koža može da se oporavi od tih oštećanja, ali za stariju kožu to postaje sve teže i teže, pa je zato neophodna adekvatna nega, a savršeniju od ove koju vam sada predstavljamo teško da možemo zamisliti. Cellular Active IRISA podstiče adekvatan odgovor na napade slobodnih radikala, sprečavajući pojavu bora i umanjujući postojeće, vraća elastičnost koži i neutrališe druge znakove starenja. Štiti kolagen u koži i pruža apsolutnu zaštitu od prevremenog starenja zahvaljujući svojim antioksidantnim svojstvima.

    Cellular Active IRISA je jednako pouzdan prijatelj i staroj i mladoj koži. Daje vidljive rezultate na zreloj koži boreći se protiv svih znakova starenja, a na mlađoj koži usporava dejstvo vremena. Dan za danom ten postaje blistaviji, koža je podmlađena i zdravija neko ikada ranije. Rezultati su veoma brzo vidljivi i dugotrajni, što je još jedna od prednosti ove izuzetne kolekcije. Kao i kod svake visokodelotvorne kozmetike, preporučuje se odlazak kod stručnog lica koje ća odrediti optimalnu rutinu nege prilagođenju upravo vašem licu i potrebama. 

    Saznaj više:
    Povezani članci: