Upoznajte brend Fedua koji pomera granice nege i lakova za nokte

    19.12.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/12/fedua_cover.jpg

    A sada je dostupan i u Beogradu

    Lepi i negovani nokti su od davnina simbol ženstvenosti i elegancije. Prvi kozmetički lakovi za nokte pojavili su se 30-ih godina prošlog veka, a danas je tržište preplavljeno proizvodima namenjenim za negu noktiju, a nail art je postao svojevrsna umetnost. Međutim, sve češće se postavlja pitanje kvaliteta proizvoda, jer nokti mogu pretrpeti velika oštećenja ako se pri nezi ne postupa pravilno i koriste neadekvatni i neprovereni lakovi, gelovi, fiksatori i slično. Elegance grupa je i u ovoj oblasti nege lepote uspela da na domaće tržište donese izuzetno kvalitetne proizvode, postavši ekskluzivni distributer Fedua profesionalne linije za negu noktiju. Ova linija karakteristična je po ekološkoj orijentaciji, neškodljivim sastojcima i specifičnom umetničkom pristupu od dizajna pakovanja do nijansi boja, zbog čega je i postala omiljena među milionima žena širom sveta. O svim prednostima Fedua proizvoda razgovarali smo sa Danijelom Vukojević, direktorkom Elegance grupe.

    Zašto je vaš izbor Fedua i kako ste se odlučili na saradnju sa ovom kompanijom?

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/12/1671445465061742.jpg

    Planirajući tretmane za negu noktiju tražili smo liniju proizvoda koja će se uklopiti u našu poslovnu filozofiju, a to prvenstveno znači da proizvodi budu zasnovani na čistim i prirodnim formulama, tj. da budu apsolutno neškodljivi. Pored kvaliteta i stručnosti, drugi prerogativ bila je sofisticiranost i dašak luksuza po kojima smo postali poznati i koja je naš zaštitni znak. Spoj svega što smo tražili našli smo u Fedua liniji, koja se vodi motom Mi mislimo zdravo i zeleno.

    Iza kompanije Fedua stoji Luka Gonzini, čija se porodica već 30 godina bavi proizvodnjom boja, pa je inspiracija za pokretanje kozmetičke linije kod njega došla prirodno. Iz godine u godinu, sarađujući s velikim imenima u polju kozmetike, uvek se iznova uveravam da najbolji proizvodi dolaze iz ličnih poriva, posvećenosti, najčešće iz malih porodičnih biznisa, gde dobit nije glavni i jedini cilj već dolazi kao posledica istrajnog rada i želje da se tržištu ponudi savršen proizvod. To je ono što povezuje sve linije koje su u našoj ponudi: iza njih stoje posvećeni pojedinci koji su želeli da se istaknu svojim proizvodima, da budu prepoznati po vrednosti i kvalitetu, a to je više od proizvoda, to je, priznaćete, prava umetnost.

    Šta to što izdvaja Fedua lakove od ostalih poznatih brendova?

    Kao prvo, što je za nas posebno važno, Fedua proizvodi su sigurni i neškodljivi, sa oznakom 7 Free, što znači da pored visokih performansi ne sadrže poznate štetne supstance: kamfor, toluen, DBP, formaldehid, ksilen formaldehidnu smolu i metil etil keton. I pored toga, trajnost lakova je zagarantovana, dovoljan je jedan premaz da boja zablista u punom sjaju, a gel efekat je potpun. Korisnicima je posebno neobično i neočekivano što ovi lakovi, usled odsustva hemijskih supstanci, nemaju ni uobičajen jak miris, već donose finu i prijatnu mirisnu notu koja upotpunjuje uživanje u njima. Svi proizvodi sertifikovani su po najvišim standardima i nijedan nije testiran na životinjama.

    Kao drugo, paleta boja je izuzetno specifična, što ne treba da čudi jer je tvorac brenda čovek u čijoj porodici je decenijama prisutna boja, razmišlja se o njoj, o nijansama, prelivima i njihovom uticaju i značenjima. Nema žene koja neće u Fedua kolekciji naći svoju boju, u stvari, odgovarajuća nijansa uvek pronađe svoju vlasnicu, prosto se prepoznaju.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/12/1671445861610177.jpghttps://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/12/1671445612680088.jpghttps://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/12/1671445558323822.jpg

    Koje prozvode biste posebno izdvojili?

    Svi proizvodi su dostupni za kupovinu preko našeg sajta, ali mi uvek savetujemo da se najpre obratite našim stručnjacima u Elegance Beauty Spa salonu, kako biste iskoristili maksimum koji oni pružaju. Najbolje je kada sa njima rade edukovana lica. Fedua nudi kompletan asortiman za negu i ulepšavanje noktiju – lakove sa gel efektom, baze, fiksatore, osnove, skidače laka, i teško je izdvojiti neki od njih posebno jer su u svom domenu dejstva svi jednako kvalitetni.

    Sa Fedua lakovima nema greške, dovoljan je jedan nanos boje da sve izgleda savršeno. Profesionalna linija dizajnirana je tako da odgovori na specifične potrebe i da zadovolji želje različitih kupaca u pogledu starosti, porekla, stila i individualnog ukusa. Polutrajni gel lak je izuzetno otporan: ako se koristi u kombinaciji sa Fedua osnovnim i završnim premazom, ostaje svetao i otporan na pucanje do 14 dana, a zagarantovano je trajanje do 3 nedelje i to bez oštećenja prirodnog nokta, što je od posebnog zanačaja, budući da znamo koje sve posledice ima korišćenje nekvalitetne kozmetike.

    Saznaj više:
    Povezani članci: