Pretraga

Otkrivamo vam gde možete kupiti retke vintage Chanel sakoe

Tekst: BURO.

Chanel je klasa (da, ponovićemo još jednom), brend koji u našoj svesti i ormanu zauvek ima prestižno mesto - bilo da je reč o torbama, cipelama ili odevnim predmetima sa potpisom francuske modne kuće. Jedan komad ipak ima za nijansu ikoničniji status od drugih, radi se naravno o sakou od buklea. Da stvar bude još bolja (za planetu i novčanik) imamo dve adrese na kojima ćete pronaći ove retke vintage dragulje!

KERN 1 je prva evropska onlajn prodavnica posvećena preprodaji retkih, polovnih Chanel sakoa. Objedinjavajući veliki izbor ovih pažljivo odabranih komada, KERN ima za cilj da im udahne novi život, a zahvaljujući visokom kvalitetu i bezvremenskom dizajnu, sakoi su "lako prenosivi" na nove vlasnike. Prodavnicu je 2018. godine osnovala Tami Kern, diplomirana pravnica i vlasnica nekadašnje Tami Kern Dépôt-Vente galerije sa sedištem u Amsterdamu.

Rarchive_com je druga adresa, podjednako sanjive estetike, koja čuva ove vintage komade. Roberta Mishchenko, idejna tvorkinja ove modne priče, predano radi na tome da sakoima vrati stari sjaj, a ukoliko ste već posegnuli prema korpi, imajte na umu da njena potraga za originalnim, starinskim dugmadima može potrajati mesecima. Ako nas pitate - vredno je čekanja!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor