Pretraga

Vanja Milićević vam otkriva kako da izgledate très chic na Francuskoj rivijeri

Vanja Milićević vam otkriva kako da izgledate très chic na Francuskoj rivijeri

Tekst: BURO.

 

Ako ste opsednute modom možda imate utisak da se modni urednici i influenseri šetaju morskom rivom u štiklama i skupim haljinama, noseći šljašteći nakit i torbe sa logom. Ali razmislite ponovo. Poenta je da budete šik, a sve to na način "nisam se trudila uopšte". Ako nemate inspiraciju i pitate se kako da za svoj alter-ego sa Francuske rivijere uklopite u istu priču šik i praktično, tu na scenu stupa Vanja Milićević sa svojim predlozima. On y va!

Vanja Milićević vam otkriva kako da izgledate très chic na Francuskoj rivijeri (фото 1)

Nikako ne zaboravite na šešir


Vanja Milićević vam otkriva kako da izgledate très chic na Francuskoj rivijeri (фото 2)

 

Francuskinje imaju malo drugačiji pristup beauty rutini: bez pudera, samo zaštita od sunca, malo maskare i ruž (iskreno, možda svi treba da usvoje ovaj princip leti). Vanja vam preporučuje da ovome dodate i šešir. Veliki. Slamnati. Jer, zašto da ne! Na Rivijeri ste! Omaž Brigitte Bardot je ovde najprimerenija stvar.

 

 

 

 

This is my summer

 

Zaboravite na malu crnu haljinu. Zaboravite i na bele kombinacije. Recite sebi da ste spremne za promenu i pokušajte ovaj put nešto drugačije. Kao na primer: boje. Birajte jarke komade koji su jednostavnog kroja i kombinujte ga sa neutralnim bojama. Tako ćete izgledati usklađeno u svakom trenutku.

Vanja Milićević vam otkriva kako da izgledate très chic na Francuskoj rivijeri (фото 3)
Vanja Milićević vam otkriva kako da izgledate très chic na Francuskoj rivijeri (фото 4)

Dodajte slobodno malo boje


 

Sigurni smo da ćete spakovati sa sobom neke bejzik komade tako da jedan ili dva u boji će biti savršena prilika da ti jednostavni komadi ne padnu u zaborav. Istog momenta kada ih iskombinujete sa žutim blejzerom ili pantalonama oni će postati drugačiji i upečatljiviji. Voilà!

 

 

 

 

Where are you?

 

Ne znamo kako možete živeti bez njega ili bilo gde ići, a da ga niste spakovali! Komadi od lana su toliko chic i u isto vreme toliko čine dobra vašem telu na viskokim temeraturama. I zaboravite na nerviranja oko gužavnja čak i ako imate neki OCD. Sasvim je ok da se na vašim lanenim komadima vide tragovi stolica kafea u kojima ste ispijale kafe i jele kroasane.

Vanja Milićević vam otkriva kako da izgledate très chic na Francuskoj rivijeri (фото 5)

Lan je vaš najbolji prijatelj ovog leta


Vanja Milićević vam otkriva kako da izgledate très chic na Francuskoj rivijeri (фото 6)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor