Pretraga

Vanja Milićević vam otkriva kako da izgledate très chic na Francuskoj rivijeri

Vanja Milićević vam otkriva kako da izgledate très chic na Francuskoj rivijeri

Tekst: BURO.


 

Ako ste opsednute modom možda imate utisak da se modni urednici i influenseri šetaju morskom rivom u štiklama i skupim haljinama, noseći šljašteći nakit i torbe sa logom. Ali razmislite ponovo. Poenta je da budete šik, a sve to na način "nisam se trudila uopšte". Ako nemate inspiraciju i pitate se kako da za svoj alter-ego sa Francuske rivijere uklopite u istu priču šik i praktično, tu na scenu stupa Vanja Milićević sa svojim predlozima. On y va!


Nikako ne zaboravite na šešir


 

Francuskinje imaju malo drugačiji pristup beauty rutini: bez pudera, samo zaštita od sunca, malo maskare i ruž (iskreno, možda svi treba da usvoje ovaj princip leti). Vanja vam preporučuje da ovome dodate i šešir. Veliki. Slamnati. Jer, zašto da ne! Na Rivijeri ste! Omaž Brigitte Bardot je ovde najprimerenija stvar.

 

 

 

 

This is my summer

 

Zaboravite na malu crnu haljinu. Zaboravite i na bele kombinacije. Recite sebi da ste spremne za promenu i pokušajte ovaj put nešto drugačije. Kao na primer: boje. Birajte jarke komade koji su jednostavnog kroja i kombinujte ga sa neutralnim bojama. Tako ćete izgledati usklađeno u svakom trenutku.


Dodajte slobodno malo boje


 

Sigurni smo da ćete spakovati sa sobom neke bejzik komade tako da jedan ili dva u boji će biti savršena prilika da ti jednostavni komadi ne padnu u zaborav. Istog momenta kada ih iskombinujete sa žutim blejzerom ili pantalonama oni će postati drugačiji i upečatljiviji. Voilà!

 

 

 

 

Where are you?

 

Ne znamo kako možete živeti bez njega ili bilo gde ići, a da ga niste spakovali! Komadi od lana su toliko chic i u isto vreme toliko čine dobra vašem telu na viskokim temeraturama. I zaboravite na nerviranja oko gužavnja čak i ako imate neki OCD. Sasvim je ok da se na vašim lanenim komadima vide tragovi stolica kafea u kojima ste ispijale kafe i jele kroasane.


Lan je vaš najbolji prijatelj ovog leta


Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar