Angelina Jolie glumi u novom filmu Marvel studija

    25.05.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/05/eternalscover.jpg

    Ne samo što se bori za ljudska prava i za planetu i što nas je nedavno iznenadila fotografijom koja je zapalila internet, Angelina Jolie je ponovo u centru pažnje zbog svoje glumačke karijere a najnovija vest o kojoj svi govore jeste ta da će biti jedna od glavnih junakinja u filmu “Eternals”, koji ćemo moći da gledamo 5.novembra u bioskopima. Dočekali smo i taj dan da se Angelina pojavi u Marvelovom filmu!

    Ali ovde ne prestaju iznenađenja vezana za ovaj novi Marvelov film – rediteljka je Chloé Zhao koja je ove godine dobila Oskara za najbolju režiju za svoj film “Nomadland”. I tu već kreću priče i poverljivi izvori koji su bili na snimanji ili su videli delove filma kažu da ovakav film sa superherojima nikada do sada nisu videli.

    Marvel studios je upravo objavio trejler za “Eternals” i kako polako počinje povratak ljudi u bioskope ova najava će svakako biti puštana pre svakog filma koji ćete imati priliku da gledate, što vam samo govori koliko Marvel polaže u ovu (kako se oni nadaju) novu franšizu. Priča prati vanzemaljsku besmrtnu rasu koja se pojavljuje na Zemlji pošto su se godinama skrivali i nastavljaju da žive među ljudima hiljadama godina sve dok (kako vidimo u trejleru) ne odluče da se umešaju u njihove živote i da im pomognu u borbi protiv zlikovaca.

    Scene koje možemo da vidimo u kratkom trejleru svakako obećavaju, a pored impresivne glumačke ekipe pogotovo su upečatljivi kostimi glavnih junaka. Angelina Jolie je samo jedna od vanzemaljaca u ovom filmu a pored nje tu su i Salma Hayek, Richard Madden i Kit Harrington.

    Ako je suditi po trejleru, koji možete pogledati ispod, očekuje nas novi serijal Avengersa ali u pomalo izmenjenom sastavu. Jedva čekamo da stigne u bioskope!

    Saznaj više:
    Povezani članci: