Ikona dream pop muzike, objavila je 3 nove pesme.

21.05.2021.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/05/lanadelreynovapesma.jpg

Kako se budi proleće tako i Lana Del Rey. Lana je pre dva meseca, nakon duže pauze objavila novi album, ali se tu nije zaustavila, i upravo je objavila još tri nove, i ako smemo da primetimo sjajne numere.

Kako već znate,  Lana je prošle godine otkazala turneju iz zdravstvenih razloga i na kratko se povukla sa scene, vraćajući se kreativnija i snažnija nego ikada, i to sa novim osvežavajućim hitovima. “Blue Banisters,” “Text Book” i „Wildflower Wildfire”. Sve tri pesme su prilično u njenom maniru, i snažne i nežne istovremeno, i objavljene su kao najava za njen predstojeći, osmi po redu studijski album.

U prevodu, kao tizer za njega, i malo mrvica da već sada počnemo da se radujemo, i ruku na srce uspela je u toj nameri. Lana je zajednom sa Gabrielom Edwardom Simonom napisala pesme „Blue Banisters“, i „Text Book“ a „Wildflower Wildfire“ je radila u saradnji sa istaknutim producentom (saradnikom) Kanye Westa, Mike Deanom.

Klavir, melanholične melodije i setna atmosfera, inspiracija iz Los Anđelesa 70-ih i dosta soft rocka. Sve je tu, ali osim ove tri pesme o albumu se ne znaju nikakve pojedinosti, osim da će verovatno biti tačno ono što je izjavila kada je u martu 2021. objavila “Chemtrails Over the Country Club“ , i nagovestila mogućnost novog albuma pod nazivom “Rock Candy Sweet“ i “Blue Banisters“ . 

Tako da uskoro sa Lanom Del Rey idemo u leto, a do tada slušamo ove tri pesme da uđemo u raspoloženje. 

Saznaj više:
Povezani članci: