Phoebe Waller-Bridge u novoj seriji koju jedva čekamo!

    04.03.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/03/Phoebecover.jpg

    Stiže nam nova doza magije Phoebe Waller-Bridge! Nakon serije „Fleabag“ koju smo apslutno obožavali, i uz koju smo doslovce i plakali i smejali se, stiže nešto novo zahvaljujući ugovoru koji je Phoebe sa Amazonom potpisala 2019. godine.

    Nažalost, moraćemo da se hranimo mrvicama, jer se o projektu zna vrlo malo Konkretno – sa produkcijom se kreće krajem godine. Ipak, kada je u pitanju glumica poput Phoebe i to nam je dovoljno da radost prozuji, a watch lista već bude dopunjena za još jedan naslov, jer smo sigurni da stiže nešto kvalitetno, bez obzira na detalje.

    Čak i ako ostavimo po strani seriju zbog koje smo svi zavoleli Phoebe, ona je u prethodnom periodu isporučila savršenu prvu sezone druge nam jednako voljene serije a to je „Killing Eve“, a radila je i kao izvršna producentkinja na filmu „Nema vremena za umiranje“.

    Dok čekamo ovaj za sada misteriozni projekat, vrlo rado ćemo obnoviti gradivo gledajući „Fleabag“ i podsetiti se svih lepota i užasa miljenijalskog života sa kojim se sudaramo svakoga dana.

    Saznaj više:
    Povezani članci: