Poslušajte prvu pesmu sa novog The Weeknd albuma

    09.08.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/08/weeknd_cover.jpg

    Da li ste se uželeli njegove muzike koliko i mi? Iako se novim albumin zvanično vratio na muzičku scenu, istina je da Abel, poznatiji pod pseudonimom The Weeknd, nikada sa iste nije ni otišao. Njegovo poslednje izdanje iz 2020. godine, pod imenom „After Hours“, ostvarilo je ogroman uspeh. ”Blinding Lights” je pesma koja je munjevitom brzinom zauzela sve muzičke top liste, a slobodno možemo reći i da je bila i jedna od numera godine.

    Jedno od njegovih poslednjih javnih pojavljivanja bilo je krajnje kontroverzno, budući da je nastupao sa zavojima na licu koji su izgledali kao da je se podvrgao plastičnim operacijama, što se na kraju ispostavilo kao njegovo poigravanje sa medijima, a ujedno i poruka koju je nameravao da pošalje. Na taj način želeo je da ukaže na apsurd Holivuda i ličnosti koji čine njegov vrh, a koje su suštinski izmanipulisane i nastavljaju da manipulišu drugima zarad postizanja savršene estetike i dobijanja priznanja od drugih.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/08/1628505232216126.jpg

    Ovog puta, Abel nam servira novi album „The Matrix“ – disko kombinaciju koja osvaja već na prvo slušanje (a i gledanje). Pesma “Take My Breath” uveliko zauzima plejliste širom sveta, a The Weeknd nas ponovo oduševljava kako muzikom, tako i spotovima, produkcijom i stajlinzima i još jednom pokazuje da je na visini zadatka i da se potpuno opravdano nalazi u samom vrhu muzičke scene. Podsećamo vas da se nedavno okušao i u jednom novom polju, pa nam tako Abel sa producentom serije “Euforija” priprema seriju “Idol” i mi je jedva čekamo.

    Svaki njegov album bio je priča za sebe – od tekstova, melodije i celokupne estetike na šta Abel neizostavno obraća mnogo pažnje, te stoga smatramo da će i ovaj biti jedna posebna era u njegovoj karijeri. Kako i sam kaže, ovo je album kakav je zapravo oduvek želeo, a mi verujemo da neće proći puno vremena pre nego što i njegov lični favorit postane i naš.

    Saznaj više:
    Povezani članci: