Zajednički projekat Anne Sorokin i Julie Fox je u fazi pripreme

    03.03.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/03/projectcover.gif

    Imena koja ove godine nikome nisu mogla da promaknu i o kojima se u medijima najviše pisalo i pričalo: Anna Sorokin i Julia Fox sada pripremaju zajednički projekat.

    Anna Sorokin se proslavila kao prevarantkinja njujorške elite, po čemu je snimljena serija „Inventing Anna“, koja nastavlja da trendinguje kako zbog ludačke, isitnite priče, tako i zbog činjenice da je glavnu uloga ponelu Julia Garner, koju obožavamo od „Ozarka“. Julia Fox, osim epiteta devojke Kanye Westa, usled čega je, istina, dobila puno medijskog prostora, je manekenka i glumica, poznata po svom debitantskom nastupu u filmu „Uncut Gems“.

    Njih dve su navodno sasvim spontano krenule da se druže, nakon što je Julia Annu na svom Instagramu prozvala „dragom sestrom“, a onda su zajedno izašle. Od slučajnog poznanstva vrlo brzo su prešle na teren biznisa. Anna smatra da nije fer što se o njenoj novoj drugarici u medijima piše samo zbog svežeg raskida sa Kanyeom, a zaboravlja da je ona muza za sebe koja u pripremi ima nekolicinu projekata u kojima Anna vidi ozbiljan potencijal. Upravo su na jednom i krenule da sarađuju.

    Ni jedna ni druga ne otkrivaju dodatne informacije, ali ono što znamo jeste da famozni projekat stiže uskoro. Držaćemo pogled na ovom neočekivanom spoju.

    Saznaj više:
    Povezani članci: