Pretraga

Doza kolagena za lepšu kožu: Vichy je lansirao novu anti-ageing svakodnevnu negu protiv bora

Doza kolagena za lepšu kožu: Vichy je lansirao novu anti-ageing svakodnevnu negu protiv bora

Tekst: BURO.

Opuštena koža lica, bore, gubitak čvrstine i tonusa posledica su bioloških procesa koji se dešavaju u svim slojevima kože kako starimo. Jedan od glavnih uzroka svih ovih problema jeste gubitak kolagena, najzastupljenijeg proteina u našem telu koji čini čak 80% proteina srednjeg sloja kože. Već na pragu tridesetih koža počinje da gubi oko jedan odsto kolagena godišnje, njegova sinteza se smanjuje, pa dolazi do gubitka čvrstoće i gipkosti. Kako bi povratili koži zdrav izgled, punoću i gipkost, stručnjaci iz Vichy-ja, lansirali su inovaciju - Vichy Liftactiv Collagen Specialist noćnu kremu za lice koja sadrži kombinaciju moćnih sastojaka koji reaktiviraju proizvodnju kolagena i smanjuju oksidativni stres kože, umanjujući vidljive znakove starenja, kao i pigmentacijskih fleka. Namenjena je ženama koje traže efikasnog anti-ageing saveznika u borbi za lepšu, čvršću i jedriju kožu.

Doza kolagena za lepšu kožu: Vichy je lansirao novu anti-ageing svakodnevnu negu protiv bora (фото 1)

Dermatolozi se često susreću sa pitanjem da li je neophodno koristiti posebnu kremu za noć ako dnevna zadovoljava potrebe kože za hidratacijom i ujedno poseduje sastojke koji se bore pritov znakova starenja. Tokom dana, koža lica je izložena faktorima iz okruženja poput UV zračenja i zagađenja koji ubrzavaju oštećenje kolagenskih vlakana, zato je noć najbolje vreme da joj pomognemo da aktivira sopstvene odbrambene mehanizme, jer u tom periodu najbolje koristi aktivne sastojke iz proizvoda za negu.

Doza kolagena za lepšu kožu: Vichy je lansirao novu anti-ageing svakodnevnu negu protiv bora (фото 2)

Liftactiv Collagen Specialist noćna krema sadrži Vichy mineralizovanu vulkansku vodu koja jača prirodnu odbranu kože, dok su glavni anti-ageing sastojci peptidi, kratki fragmenti proteina, koji u kombinaciji za vitaminom C ciljano deluju na bore, opuštenost kože, gubitak čvrstine i tonusa. Ipak, ključni sastojak je resveratrol – polifenol prirodnog porekla, a koji tokom noći aktivira prirodne procese proizvodnje antioksidanta, pripremajući kožu za dnevnu borbu protiv oksidativnog stresa koji utiče na strukturu kože i ubrzava starenje. Osim što koriguje bore i poboljšava čvrstinu kože, direktan rezultat redovne primene je blistaviji i ujednačeniji ten.

Doza kolagena za lepšu kožu: Vichy je lansirao novu anti-ageing svakodnevnu negu protiv bora (фото 3)

U kombinaciji sa Liftactiv Collagen Specialist dnevnom kremom koja zahvaljujući posebnoj kombinaciji sastojaka - biopeptidima, vitaminu CG i Vichy mineralizovanoj vodipodstiče prirodnu produkciju kolagena u koži, deluje na hiperpigmentacije i jača prirodnu zaštitu kože, te dokazano smanjuje pojavu bora za 16% posle četiri nedelje, a za 24% posle samo osam nedelja upotrebe, pružićete svojoj koži optimalne rezultate - korigovane bore i ujednačeniji i blistaviji ten. Pružite svojoj koži negu zasnovanu na nauci, uvodeći u svakodnevnu rutinu Liftactiv Collagen Specialist dnevnu kremu, kao i Liftactiv Collagen Specialist noćnu kremu, koje udruženo utiču na sintezu i kvalitet kolagena. Više o novom proizvodu Liftactiv Collagen Specialist noćnoj kremi, kao i Liftactiv Collagen Specialist dnevnoj kremi, potražite na Vichy.rs sajtu.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor