Pretraga

Granica sa Crnom Gorom je otvorena danas, vreme je da ponovo uživamo u Porto Montenegro čarima

Granica sa Crnom Gorom je otvorena danas, vreme je da ponovo uživamo u Porto Montenegro čarima

Tekst: BURO.

Avgust i septembar su onaj najlepši komad leta, vreme kada se sve usporava i sunce stiže do svog vrhunca. Dani su topli i dugi, misli se spuštaju na minimalan broj obrtaja i prepuštanje životu bez razmišljanja je nekako najlakše. Samo postojimo i neka nas. A to je osećaj koji nam je definitivno nedostajao najviše tokom 2020. godine. Zato imamo odličnu vest, a to je da je putovanje u Crnu Goru od danas moguće i za građane Srbije! Jedna od naših omiljenih destinacija na obali Porto Montenegro je u ime te vesti pripremio sjajne ponude kako bi na što bolji način iskoristili finiš sezone na moru. Od uživanja na bazenu, preko filmskih projekcija na otvorenom, do koktela uz zalazak i boravka u jednom od najelegantnijih hotela na primorju, sve nam je dostupno uz povlašćene cene i promo ponude.

Granica sa Crnom Gorom je otvorena danas, vreme je da ponovo uživamo u Porto Montenegro čarima (фото 1)

 

Hotel Regent – luksuz u pola cene

Hotel Regent Porto Montenegro je pripremio primamljivu ponudu za sve državljane i rezidente našeg regiona – „Luksuz na vašem pragu“ je naziv ponude koja podrazumeva 50% popusta na redovne objavljene cene smeštajnih kapaciteta za 2020. godinu. Hotel primenjuje unapređene mere održavanja i higijene iz programa “Clean Promise” (garancija čistoće) IHG-a, svetske hotelijerske grupacije kojoj pripada i programa “Safe Haven” (sigurna luka) koji se realizuje u celom nautičkom naselju.

 

Granica sa Crnom Gorom je otvorena danas, vreme je da ponovo uživamo u Porto Montenegro čarima (фото 2)

 

Plivaj i uživaj

Posebna ponuda PMYC bazena – dve ležaljke po ceni jedne – ovog avgusta i septembra posebno je atraktivna ljubiteljima plivanja i osvežavajućih koktela. Zaštitni znak Porto Montenegro Jahting Kluba je čuveni infinity bazen dugačak 64 metra sa fantastičnim pogledom na marinu i akvatorijum Bokokotorskog zaliva.

 

Granica sa Crnom Gorom je otvorena danas, vreme je da ponovo uživamo u Porto Montenegro čarima (фото 3)

 

Bioskop na plaži

PMYC plaža nakon zalaska sunca dobija obrise bioskopa na otvorenom – filmske projekcije zakazane su za svaki utorak, i za njih se uvek traži „ležaljka i porcija kokica više“. Obavezno isprobajte kako izgleda uživanje u sedmoj umetnosti na ovako spektakularnom mestu.

 

Granica sa Crnom Gorom je otvorena danas, vreme je da ponovo uživamo u Porto Montenegro čarima (фото 4)

 

A kada padne noć...

LATITUDE 42 ultra-lounge i klub donosi novu dimenziju zabave u nautičkom naselju Porto Montenegro. Kreiran je kao elegantan i sofisticirani lounge gde se pleše i nazdravlja uz zalazak sunca. Ovo mesto je ekstenzija zabave nakon bazena, ili večere u nautičkom naselju i idealno je za tematske zabave uz DJ-a. Uz pažljivo biranu selekciju pića, iskusni barmeni kreirali su i zaštitne koktele "Latitute 42–18 South" koktel za dame i "42North" koktel za gospodu, koje simbolizuju presek geografske širine i dužine lokacije Porto Montenegra. Nazdravimo životu!

 

Granica sa Crnom Gorom je otvorena danas, vreme je da ponovo uživamo u Porto Montenegro čarima (фото 5)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor