Pretraga

Honey Dijon, Sébastien Léger, Rodriguez Jr, stižu u Beograd na Matinée Fest!

Honey Dijon, Sébastien Léger, Rodriguez Jr, stižu u Beograd na Matinée Fest!

Tekst: BURO.

Od jula nam je ostalo svega dva dana, a kada se nađemo na raskrnici sa avgustom, redovno se zapitamo kada je leto pre prošlo. Plan nam je da narednih 30 dana učinimo što sadržajnijim, pa stoga nećemo propustiti trodnevni Matinée fest, koji će ove godine ugostiti najveće svetske zvezde elektronske muzike i to na Kalemegdanskoj tvrđavi, kod Pobednika. Imena uz čije bitove ćemo uživati su: Honey Dijon, Sébastien Léger i Rodriguez Jr. Na festivalu će nastupati i zvezde domaće DJ scene: Andrew Meller, Kristijan Molnar, After Affair, Marko Milosavljević, Vemić, Nexie, Mimi x FY, Luka Čikić i Nenad Jovanović.

Honey Dijon, Sébastien Léger, Rodriguez Jr, stižu u Beograd na Matinée Fest! (фото 1)
Honey Dijon, Sébastien Léger, Rodriguez Jr, stižu u Beograd na Matinée Fest! (фото 2)

Ovogodišnje izdanje festivala trajaće tri dana 26-og, 27-og i 28-og avgusta, sa početkom od 17:00h - 02:00h. Zbog ekskluzivnosti događaja i maksimalnog ugođaja broj karata je ograničen, te će 1000 ulaznica biti pušteno u prodaju na dnevnom nivou. Karte za festival se mogu kupiti preko GIGS TIX-a i DD tickets-a kao i u Vulkan knjižarama. Ukoliko imate sačuvane karte od prošle godine, ove ih možete iskoristiti.

Honey Dijon, Sébastien Léger, Rodriguez Jr, stižu u Beograd na Matinée Fest! (фото 3)

Četvrtak, 26. avgust, rezervisan je za genijalnu Honey Dijon. Ovo će biti njen prvi nastup u Srbiji, a mi se neizmerno radujemo da osetimo njenu jedinstvenu energiju. Poznata je po specifičnim miksevima u kojima dinamično menja žanrove, čime je postala jedno od vodećih imena u svetu elektronske underground muzike i najtraženijih DJ-eva današnjice. Sébastien Léger, franucuski DJ i producent, naći će se iza DJ pulta u petak, 27. Ukoliko vam je poznat koncept žurki “All day I dream” ili njegov nastup ispred piramida u Gizi, ovo ime vam je sigurno poznato. Rodriguez Jr. dobro poznati i nagrađivani muzički producent je, slobodno možemo reći, vizionar melodičnog housea i techna, stoga, subotu, 28. avgust rezervišite za njegov nastup. 

Osvrtom na istoriju ovog mesta i ljubavi prema Beogradu, Matinée Fest želi da vrati nadu i pošalje pozitivnu energiju kako bi pokazali da svako od nas nosi pobednika u sebi. Sa ciljem očuvanja životne sredine, u saradnji sa partnerima festivala, Recan fondacijom, realizovaće se i CSR kampanja sa ciljem reciklaže limenki i edukacije posetilaca o značaju reciklaže u postupku očuvanja životne sredine. Izvođači, lokacija, koncept i dodatni napori koji se tiču podizanja ekološke svesti i više su nego dovoljni da kraj avgusta revervišemo za Matinée Fest i leto zatvorimo uz dobar zvuk u srcu Beograda.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor