Pretraga

Hotel Viceroy Kopaonik je zvanično otvoren!

Hotel Viceroy Kopaonik je zvanično otvoren!

Tekst: BURO.

Čuveni američki ugostiteljski brend Viceroy Hotels & Resorts obeležio je zvaničnom ceremonijom otvaranje hotela Viceroy Kopaonik Srbija, koji je ujedno i prvi rizort ovog brenda na evropskom kontinentu. Zvaničnoj ceremoniji prisustvovali su generalna sekretarka predsednika Republike Srbije Suzana Paunović, brojni visoko profilisani zvaničnici, kao i predstavnici opštine Raška, Turističke organizacije Srbije i Nacionalnog parka Kopaonik.

Hotel Viceroy Kopaonik je zvanično otvoren! (фото 1)

Kao deo Viceroy Icon kolekcije, sačinjene od objekata koji pružaju neprevaziđeno hotelsko iskustvo i donose dašak glamura Los Anđelesa, prvi planinski rizort sa 5 zvezdica omogućiće gostima da uživaju u novoj dimenziji nezaboravnih avantura i modernom luksuzu, potpunom kulinarskom ugođaju u tri restorana, kao i sveobuhvatnom spa centru, zatvorenim i otvorenim bazenima. Svi detalji hotela odražavaju prirodnu lepotu pejzaža Kopaonika, a svetski poznati arhitekti WATG i Vimberli Interiors, koji su bili zaduženi za dizajn, inspiraciju su pronašli u lokalnom stilu „Suvog Rudišta“ i drugim autentičnim elementima.

Hotel Viceroy Kopaonik je zvanično otvoren! (фото 2)

Srce Viceroy Kopaonik Srbija hotela predstavlja restoran Mountain Kitchen, koji će, inspirisan planinskim pejzažom i lokalnom kulinarskom scenom, ponuditi gostima međunarodne i domaće specijalitete, i to pod vođstvom svetski priznatog kulinarskog eksperta i šefa kuhinje Endrua Džounsa (Andrew Jones). Kompletan užitak upotpuniće i vinska ponuda koja uključuje 200 najsofisticiranijih vrsta vina iz različitih krajeva.

Hotel Viceroy Kopaonik je zvanično otvoren! (фото 3)

Posle uzbudljivih avantura na stazama u toku dana, posetioci mogu da se opuste u Pique ski baru, a sve to sa pogledom na Pančićev vrh, dok ih u toku večeri očekuju i energične zabave, uz lagane obroke i pića i performanse bendova i DJ-jeva uživo. Biblioteka u foajeu predstavlja idealno mesto za intimnu atmosferu u kojoj gosti mogu pronaći brojne svetske i domaće bestselere, uz „artisan“ kafu Viceroy barista, biljne čajeve ili druge pažljivo pripremjene napitke.

Hotel Viceroy Kopaonik je zvanično otvoren! (фото 4)

Dodatna pogodnost u okviru hotela je i „The Spa by Viceroy“ – sveobuhvatni luksuzni spa centar sa zatvorenim revitalizirajućim bazenom, hidro-masažnim kadama, kao i sa 6 soba za različite tretmane, meditativnim salonom za opuštanje i hamamom, u kojima svi posetioci mogu da se opuste uživajući u beauty i kozmetičkim tretmanima.

Hotel Viceroy Kopaonik je zvanično otvoren! (фото 5)

Jedinstvenu uslugu i pogodnosti, kao i autentične lokalne programe koji će biti u ponudi, potvrđuje i činjenica da su gostima na raspolaganju tri prostrane sale za sastanke sa maksimalnim kapacitetom od 100 mesta, idealne za organizovanje team building-a, definisanje budućih poslova ili potpisivanje važnih ugovora, đakuzi i bazen na otvorenom, ski valet servis i Generation V dečji klub.

Hotel Viceroy Kopaonik je zvanično otvoren! (фото 6)

Rezervacije su već dostupne, a kao znak dobrodošlice, Viceroy Kopaonik je u predstojećoj letnjoj sezoni pripremio i raznovrsne pakete za posetioce, uključujući Kopaonik Mountain Escape koji obuhvata gratis kredit u vrednosti od 100 EUR za minimum 4 noćenja, za uživanje u hotelskim restoranima i spa centru, kao i Family Summer Escape u okviru kog je predviđen sedmodnevni boravak, zajedno sa spa tretmanima i planinskim aktivnostima za celu porodicu.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor