Pretraga

Inspirisano Gigi Hadid: Heinz x Absolut paradajz-votka sos

Inspirisano Gigi Hadid: Heinz x Absolut paradajz-votka sos

Tekst: BURO.

Gigi Hadid pokrenula je trend drunken pasti 2020. godine, kada su nam kuhinjske igrarije bile glavni hobi u nemilom periodu lockdown-a. Iako joj ne pripada kredit za inovaciju recepta, manekenka ga je definitivno učinila viralnim, a dve godine kasnije stiže specijalan sos inspirisan upravo testeninom sa votkom.

Inspirisano Gigi Hadid: Heinz x Absolut paradajz-votka sos (фото 1)

Paradajz-votka sos proizvod je kolaboracije brendova Heinz i Absolut, koje nismo mogli da zamislimo kao saradnike sve do...  sada. Ovaj spoj objedinjuje ekspertizu Heinza u kreiranju soseva za testenine sa posebnošću Absolut votke kako bi se dodatno pojačao ukus, a rezultat je bogat i kremast sos za najpoznatiju (TikTok) testeninu. Pored osnovnih sastojaka, sos uključuje arome sira i bosiljka, kao i luk, beli biber i primese limuna.

Inspirisano Gigi Hadid: Heinz x Absolut paradajz-votka sos (фото 2)
Inspirisano Gigi Hadid: Heinz x Absolut paradajz-votka sos (фото 3)

Na Absolut sajtu pored recepta za samu testeninu nalaze se dodatni predlozi u obliku koktela koji klize uz ove zalogaje. Ako želite da nepcima priredite nesvakidašnji ugođaj, uz pastu je najbolje poslužiti Absolut pasta spritz, za koji će vam biti potrebna votka i aperitivo u srazmeri 30:20 ml. Ovaj miks prelijte prosekom, a za garniš se poslužite korom od grejpa. 

Inspirisano Gigi Hadid: Heinz x Absolut paradajz-votka sos (фото 4)
Inspirisano Gigi Hadid: Heinz x Absolut paradajz-votka sos (фото 5)

Reč je o ograničenom izdanju votka-paradajz sosa, s tim da je moguće naručiti ga u pre-orderu preko Heinz sajta. Specijalne bočice stižu u Englesku počev od 12. aprila, gde će jedino biti dostupne.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor