Pretraga

IQOS je proslavio šesti rođendan, a mi smo se odazvali pozivu

IQOS je proslavio šesti rođendan, a mi smo se odazvali pozivu

Tekst: BURO.

Uklizali smo u lepše dane kada se povodi za mala i velika slavlja množe. Ne pitamo kuda, odgovor je - glasno da! Tako smo uskliknuli i na rođendansku pozivnicu koja je stigla sa IQOS adrese. Njihov tim nas je navikao na inovativne koncepte, i kada su posredi IQOS proizvodi, ali i aktivacije koje pomeraju granice. Praznično druženje sa Milanom Marićem i tajna IQOS X EXIT žurka bili su samo zagrevanje sa proslavu šestog rođendana. Tim povodom okupili smo se u IQOS Boutique-u u tržnom centru Galerija u flash mob stilu i fantastičnoj atmosferi. I tu nije kraj!

IQOS je proslavio šesti rođendan, a mi smo se odazvali pozivu (фото 1)

Kao specijalno rođendansko iznenađenje, bend sa svojih 10 muzičara obišao je IQOS zone u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu svirajući IQOS pesmu, uz nezaobilazne rođendanske čestitke, a vrhunac rođendana je bila upravo proslava rođendana u IQOS Boutique-u u Galeriji. Rođendan je bio ispraćen na IQOS društvenim mrežama gde se live pratio ceo događaj među online zajednicom IQOS korisnika, a IQOS korisnici su mogli da učestvuju pogađanjem svake naredne lokacije.

IQOS je proslavio šesti rođendan, a mi smo se odazvali pozivu (фото 2)
IQOS je proslavio šesti rođendan, a mi smo se odazvali pozivu (фото 3)
IQOS je proslavio šesti rođendan, a mi smo se odazvali pozivu (фото 4)

Sledeći svoju viziju stvaranja sveta bez duvanskog dima, u aprilu 2017. godine IQOS se pojavio na tržištu Srbije kao prvi proizvod za zagrevanje duvana koji predstavlja bolju alternativu od nastavka pušenja cigareta. Tokom šest godina postojanja na ovom podneblju, kroz nauku i tehnologiju iza koje stoji preko 980 svetskih naučnika, inženjera i tehnologa kao i kroz asortiman različitih bezdimnih proizvoda, IQOS konstantno napreduju i šire granice svoje misije.

IQOS je proslavio šesti rođendan, a mi smo se odazvali pozivu (фото 5)
IQOS je proslavio šesti rođendan, a mi smo se odazvali pozivu (фото 6)

Nakon mnogo godina istraživanja i razvoja, IQOS je prvi put lansiran 2014. godine u Japanu i Italiji, a nakon toga usledilo je širenje ove vizije i na mnoga druga evropska i svetska tržišta, uključujući i Srbiju. Nakon šest godina na tržištu, IQOS je uspešno promenio navike brojnih punoletnih pušača na ovom podneblju. Vođeni sloganom ZAJEDNO NAPRED, nastavljaju da pružaju mogućnost svim zainteresovanim punoletnim pušačima koji bi inače nastavili da puše, da naprave za sebe bolji izbor od nastavka pušenja.

IQOS je proslavio šesti rođendan, a mi smo se odazvali pozivu (фото 7)
IQOS je proslavio šesti rođendan, a mi smo se odazvali pozivu (фото 8)
IQOS je proslavio šesti rođendan, a mi smo se odazvali pozivu (фото 9)

I pored svih inovacija, oni svoju najveću vrednost vide upravo u članovima IQOS zajednice. I zato, ovom prilikom proslavili su ne samo 6. rođendan IQOS-a već i sve one koji su napravili važan iskorak prema boljim alternativama.

Najbolji izbor za svakog pušača je da ostavi duvan i nikotin u potpunosti. IQOS nije proizvod bez rizika, jer oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.


PROMO