Pretraga

Jennifer Lopez i Ben Affleck su se venčali u Las Vegasu

Jennifer Lopez i Ben Affleck su se venčali u Las Vegasu

Tekst: BURO.

Nekoliko meseci nakon ozvaničene veridbe, Jennifer Lopez i Ben Affleck su dobili dozvolu za brak u okrugu Klark u Nevadi. Iako je ceremonija bila intimna, Instagram je buknuo na vest da je omiljeni svetski par najzad i zvanično venčan.

Njih dvoje su se (ponovo) verili u aprilu ove godine, a JLo je na Twitteru napravila veliku najavu. Oni koji su bili pretplaćeni na OntheJLo.com bili su počašćeni video snimkom pevačice koja se u suzama divila vereničkom prstenu.

Jennifer Lopez i Ben Affleck su se venčali u Las Vegasu (фото 1)

U intervjuu za Rolling Stone, Jennifer je izjavila da se ne bi pomirila sa Benom da nije osetila da njihova veza ovoga puta može da opstane. "Osećamo da je ono što smo ponovo pronašli mnogo važnije, a kako to štitimo i kako živimo svoje živote – šta da delimo, šta da ne delimo – je ravnoteža koju sada imamo, korist iskustva i mudrost koje smo stekli godinama", izjavila je.

Jennifer Lopez i Ben Affleck su se venčali u Las Vegasu (фото 2)

Glumica je nosila haljinu iz starog filma, a Ben sako iz svog ormana. "Bilo je to najbolje moguće venčanje koje smo mogli da zamislimo", napisala je JLo u svom newsletteru. Dobrodošli u budućnost: Jennifer Lopez i Ben Afleck su ponovo par.

Jennifer Lopez i Ben Affleck su se venčali u Las Vegasu (фото 3)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor