Pretraga

Jeste li čuli za nove Mastercard usluge PressReader i Digital Bodyguard? Novi nivo premijum pogodnosti – na vašem dlanu

Jeste li čuli za nove Mastercard usluge PressReader i Digital Bodyguard? Novi nivo premijum pogodnosti – na vašem dlanu

Tekst: BURO.

Torba za posao ili fakultet, torba za plažu ili piknik, torba za teretanu – tako različite, a opet, tako slične jer – uvek su prepune i uvek spakujemo više nego što nam je zaista potrebno. Ono što je sigurno uvek u toj torbi je vaš mobilni telefon i upravo je on, uz Mastercard Premium karticu, sve što vam je sada potrebno kako bi vam svakodnevica bila lakša, sigurnija i praktičnija.

Mastercard je predstavio dve potpuno nove i jedinstvene usluge na našim prostorima koje vam otvaraju vrata novog sveta neprocenjivih pogodnosti- PressReader i Digital Bodyguard. Obe usluge su digitalna prečica ka praktičnijim i sigurnijim svakodnevnim aktivnostima, a dostupne su korisnicima Mastercard Premium – Platinum, World Elite i World Business – kartica potpuno besplatno do 30. juna 2022. godine.

Jeste li čuli za nove Mastercard usluge PressReader i Digital Bodyguard? Novi nivo premijum pogodnosti – na vašem dlanu (фото 1)

Zašto su PressReader i Digital Bodyguard jedinstvene Mastercard pogodnosti?

PressReader je najlakše opisati kao globalni digitalni kiosk koji na jednom mestu nudi hiljade međunarodnih i domaćih izdanja iz svih oblasti interesovanja, na preko 60 jezika i iz 127 zemalja sveta. Zamislite da svakog meseca iz tog kioska možete da izaberete 15 potpuno besplatnih magazina i to u isto vreme kada ta izdanja stignu na kioske. Zamislite da među prvima saznate ko je gde i ko je s kim viđen iz svetskog džet seta ili da dobijete informaciju gde je atraktivno uložiti novac a da se višestruko vrati. Preuzimanjem PressReader aplikacije na svojim pametnim telefonima, tabletima ili laptopovima imate pravovremeni i ekonomičan pristup svetu vesti, zabave ili opuštanja, što će se pokazati naročito korisnim prilikom putovanja jer će kilogrami papira biti zamenjeni samo jednom aplikacijom na vašem omiljenom uređaju.

Usluga Digital Bodyguard je usredsređena na fizičku sigurnost i bezbednost korisnika i pruža vam pristup relevantnim, primenljivim i pravovremenim informacijama o različitim rizicima, uz odgovarajuće savete u realnom vremenu o tome kako da ih izbegnete, ma gde se nalazili, kod kuće ili u inostranstvu.

Jeste li čuli za nove Mastercard usluge PressReader i Digital Bodyguard? Novi nivo premijum pogodnosti – na vašem dlanu (фото 2)

Uvođenjem novih pogodnosti dopunjen je spektar usluga povezanih sa putovanjima koji su na raspolaganju korisnicima Mastercard Premium kartica iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, a koji uključuje besplatan pristup poslovnim salonima na aerodromima u Beogradu, Sarajevu i Beču, jedan dan besplatnog parkinga i prolazak kroz brzu traku za kontrolu pasoša na Aerodromu u Beogradu. Ukoliko se spremate da svoj odmor provedete na hrvatskom primorju, posetite i strane www.mastercard.hr i www.priceless.com i odaberite jedinstvene hotelijerske, gastronomske i kulturne užitke koji su pripremljeni sa velikom pažnjom za jedan potpuno novi nivo uživanja.

Otkrijte novi svet pun mogućnosti koje vam nudi vaša Mastercard Premium platna kartica.

Za više informacija o uslugama PressReader i Digital Bodyguard, posetite www.mastercard.rs.