Pretraga

Kylie Jenner proglašena je kriminalcem

Kylie Jenner proglašena je kriminalcem

Tekst: BURO.

Tačnije eko-kriminalcem.

Ne može da prođe nedelju dana, a da neko iz porodice Kardashian/Jenner ne bude upleten u neki skandal, reklo bi se da im je upravo to jedan od najvećih izvora zarade - a danas je to Kylie Jenner. Naime, Kylie su ljudi bukvalno, i s punim pravom, razapeli na društvnim mrežama zbog bahatog ponašanja u sred jednog od najvećeg toplotnog talasa izazvanog klimatskim promenama.

Kylie Jenner proglašena je kriminalcem (фото 1)

U čemu je problem? Kylie je odlučila da sedne u svoj privatni avion (što rade sve poznate osobe, da se ne lažemo) ali samo zato da bi izbegla vožnju kolima koja inače traje manje od jednog sata, a zatim se time i lepo pohvalila na Instagramu - i dobila preko 8 miliona lajkova - sve uz caption “you wanna take mine or yours?”

Kylie Jenner proglašena je kriminalcem (фото 2)

Twitter nalog @CelebJets postovao je njenu rutu, kao i količinu utrošenog goriva i emisiju ugljen-dioksida koji su posledica ovog poteza, a društvenim mrežama i medijima su odjeknule burne opravdane reakcije. Ne očekujemo nikakav javni komentar od nje, ali čekamo da vidimo kako će se priča još razvijati u medijima dok pijemo hladnu kafu kroz svoje papirne slamčice.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor