Pretraga

Mona Plaza postaje hotelski lanac

Mona Plaza postaje hotelski lanac

Tekst: BURO.

Nakon skoro 3 godine od Grand openinga i predstavljanja novog hotela na srpskom tržištu Mona Plaza postaje prvi domaći hotelski lanac. Upravo zahvaljujući inovacijama i kvalitetu ovaj brend je postao prepoznatljiv sa ozbiljnim potencijalom za razvoj i dalje širenje, a u ovom mesecu brendu Mona Plaza priključuje se i čuveni hotel na Zlatiboru.

Mona Plaza postaje hotelski lanac (фото 1)

Mona Plaza brend je mesto koje stvara svet jedinstvenih iskustava. On nije samo sjajan proizvod, nego mesto gde se vrednuju sva mala životna iskustva, taj lični momenat prilikom dolaska u hotel, taj lokalni specijalitet koji gost proba, komfor spavaće sobe, vruć tuš nakon konferencije, ta fotografija koja je napravljena na nekoj od destinacija.

Mona Plaza postaje hotelski lanac (фото 2)

Filozofija kojom se ovaj brend vodi jeste ta da cene svaki momenat koji postaje deo lične priče i životne uspomene svakog gosta. Kako iz hotela kažu:“Mi ne želimo da ispričamo priču, mi želimo da gosti budu deo te priče“.

Mona Plaza postaje hotelski lanac (фото 3)

Mona Plaza kreira svet jedinstvenih iskustava – jedinstvene destinacije sa bogatom prirodom i kulturom. Kombinuju autentičnost i komfor, minimalizam, velikodušnost, prošlost, sadašnjost i budućnost. U svemu što rade, pokreće ih lična, topla i dobra posvećenost koju gosti mogu da dožive tokom svog boravka u Mona Plaza hotelima.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor