Pretraga

Na meniju svih McDonald’s restorana u Srbiji, od sada je i prvi vegetarijanski burger

Na meniju svih McDonald’s restorana u Srbiji, od sada je i prvi vegetarijanski burger

Tekst: BURO.

Vegeterijanci, pažnja! Ove sezone McDonald’s je odlučio da obogati svoj raznovrsni jelovnik sa novom zvezdom - Veggie burgerom. Sada i svi oni koji ne jedu meso mogu uživati u punim ukusima ovog omiljenog lanca brze hrane.

Na meniju svih McDonald’s restorana u Srbiji, od sada je i prvi vegetarijanski burger (фото 1)

Novi burger je savršen izbor za vegetarijance i sve one koji žele da uživaju u Mek obrocima. Veggie burger se sastoji od sočnog kroketa od spanaća i sira, koji je obogaćen ukusnom zelenom salatom, svežim paradajzom, sendvič sosom i serviran je u zemički sa susamom.

Na meniju svih McDonald’s restorana u Srbiji, od sada je i prvi vegetarijanski burger (фото 2)

“Naša želja je da uvek pružimo najbolju hranu za sve naše goste i zato smo odlučili da uvedemo novu ponudu Veggie proizvoda i zadovoljimo rastuću potrebu za vegetarijanskim jelovnikom. Za nas, obogatiti meni ne znači samo dodavanje novih jela, već i prilagođavanje našeg menija kako bi odgovarao željama i potrebama naših gostiju. Verujemo da će vas ukus i tekstura Veggie proizvioda oduševiti i da ćete ih rado konzumirati. Nastavićemo i dalje da uvodimo nove proizvode u naše menije.” rekla je Desanka Landauer, direktorka marketinga u kompaniji McDonald’s Srbija.

Na meniju svih McDonald’s restorana u Srbiji, od sada je i prvi vegetarijanski burger (фото 3)

Pored Veggie burgera, McDonald’s restorani u Srbiji će u ponudi imati i Veggie Wrap i Veggie trougliće.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor