Pretraga

Ostalo je još samo tri dana do početka Love fest-a!

Ostalo je još samo tri dana do početka Love fest-a!

Tekst: BURO.

Jubilarno 15. izdanje festivala održaće se ove godine od 5. do 7. avgusta u Vrnjačkoj Banji. Na već dobro poznatim binama, očekuju nas samo najveća imena svetske i domaće muzičke scene. Pod simboličnim sloganom “Back to life” na festival ove godine dolazi više od 100 izvođača sa svih strana sveta, a očekuje se da poseta mladih ljudi iz okolnih zemalja kao i celog sveta premaši prethodne godine.

Ostalo je još samo tri dana do početka Love fest-a! (фото 1)

Tokom tri dana festivala, slušaćemo neke od najtraženijih DJ-eva iz sveta, a to su: Jamie Jones, Loco Dice, Michael Bibi, Anfisa Letyago, Apollonia, Enrico Sangiuliano, Seth Troxler, Palms Trax, kao i muzička legenda Timmy Regisford, koji će na Lovefestu proslaviti tri decenije karijere. Među imenima domaće elektronske scene, kojima se jednako radujemo, nalaze se: Vladimir Ivković, Aleksandra Duende, Runy, Cristina Lazic, DJ Jock, Luton, Shimammo i drugi.

Ostalo je još samo tri dana do početka Love fest-a! (фото 2)

Ove godine na već dobro poznatoj lokaciji u parku pored izvora Jezero, izvođači će nastupati na čak šest muzičkih bina. Najveći među njima svakako je Coke Fire Stage, bina koja će ove godine ugostiti vodeće svetske headlinere. Na Ultra Energy Stage-u, koji je i ove godine ušuškan u odvojenom delu parka i osmišljen kao poseban klub na otvorenom ove godine dolaze rezidenti nekih od najvećih klubova Evrope i sveta, kao što su Tama Sumo, Lakuti, Call Super, Plams Trax, Tornado Wallace, naš čuveni producent Vladimir Ivković, DJ Fett Burger, kao i Patrice Scott. Priliku da zatvori festival na ovoj bini imaće legendarni Timmy Regisford. Senidah, Artana Lili i Vojko V biće zvezde Jameson Live Stage-a. Kao i prethodnih godina, u Vrnjačku Banju dolaze i velike domaće i regionalne zvezde rok, trep i hip hop scene. Već prvog dana festivala na Jameson Live Stage stižu Senidah, dvojac Who See, Bigru & Paja Kratak, Vojko V, a ponovo nam se vraća i Smoke Mardeljano. Na bini će nastupiti i Fox, Surreal i Zoi koja je nedavno izdala i novi singl. Tu si i Artan Lili, popularni sastav Buč Kesidi, Kolja, Stereo Banana i mnogi drugi.

Ostalo je još samo tri dana do početka Love fest-a! (фото 3)

Najmanja bina na svetu, koja u isto vreme može da primi samo 99 ljudi, popularni Gorki list 99 Stage i ove godine je spreman da bude najintimnije mesto za zabavu posetilaca. Tokom tri dana festivala ova bina ugostiće veliki broj domaćih izvođača koje vole srpski rejveri. Među njima su Aleksandra Duende, Runy, Cristina Lazic, DJ Jock, Luton, Shimammo i drugi. VODAVODA H2O bina će i ove godine biti najbolje mesto za zagrevanje publike za ono što ih čeka tokom noći na festivalu. Planetarno popularni Seth Troxler 6. avgusta nastupiće zajedno sa našim najpopularnijim di-džejevima Marko Milosavljevićem i Dejanom Milićevićem. Pravo sa splava 20/44 na kome pravi već dobro poznate sold out žurke, Kristijan Molnar stiže na Lovefest na vodi poslednjeg festivalskog dana gde će nastupiti zajedno sa dvojcem Vietmens. Prvog dana festivala nastupiće Mancha i Peter Portman.

Ostalo je još samo tri dana do početka Love fest-a! (фото 4)

Na festival mogu da dođu svi oni koji imaju potvrdu o vakcinaciji (zeleni sertifikat ili odštampanu potvrdu) ili negativan PCR test ne stariji od 72 sata, potvrdu o preležanoj bolesti Covid-19, ne stariju od šest meseci ili bilo koji antigenski test urađen u ovlašćenoj laboratoriji ne stariji od 48 sati, ili urađen na ulazu na festivalsku lokaciju po povlašćenoj ceni uz kartu. Antigensko testiranje po povlašćenoj ceni od 490 dinara, koju je omogućio Lovefest, moguće je zakazati putem sajta www.lovefest.rs. Testiranje će biti obavljano u prostoru neposredno pre ulaska na festivalsku lokaciju. Proces antigenskog testiranja ne traje duže od 2 minuta, a rezultati testiranja biće poslati na vašu e-mail adresu odmah potom. Požurite po svoje karte, jer do festivala je ostalo svega tri dana!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor