Pretraga

Otkrili smo fantastičan novi hotel u srcu Beograda! Upoznajte Calisi

Otkrili smo fantastičan novi hotel u srcu Beograda! Upoznajte Calisi

Tekst: BURO.

Karađorđeva ulica oduvek je važila za ulicu u kojoj stanuju zabava i život, a u poslednjih mesec dana postala je bogatija za novi bar, klub, ali i jedan sjajan hotel! Calisi je zgodno ušuškan na broju 35 u Karađorđevoj ulici i pruža sve što jedan moderan turista može da poželi.

Otkrili smo fantastičan novi hotel u srcu Beograda! Upoznajte Calisi (фото 1)

Momentalno osvaja promišljenim enterijerom koji kombinuje fanki i klasične elemente, a sve to u veseloj paleti boja koja je tu sa namerom da kod svakoga ko kroči u Calisi izazove dobro raspoloženje. Gostima je na raspolaganju nekoliko kategorija soba, od one za jednu osobu, sve do apartmana za čitavu porodicu. Ideja je da se se svi oni koji odsedaju kod njih osetete momentalno kao kod kuće.

Otkrili smo fantastičan novi hotel u srcu Beograda! Upoznajte Calisi (фото 2)
Otkrili smo fantastičan novi hotel u srcu Beograda! Upoznajte Calisi (фото 3)
Otkrili smo fantastičan novi hotel u srcu Beograda! Upoznajte Calisi (фото 4)

Pored lepo uređenih smeštajnih jedinica, tu je i restoran koji ima otvorenu kuhinju, pa je u svakom trenutku moguće zaviriti „iza scene“ i uživati u direktnom pogledu na velemajstore kulinarskog zanata. A dok se specijaliteti spremaju, na raspolaganju je koktel majstor koji je zadužen za mikseve uz koje je lako zagrejati se za uzavrelil beogradski noćni život koji je udaljen samo par koraka od hotela.

Otkrili smo fantastičan novi hotel u srcu Beograda! Upoznajte Calisi (фото 5)
Otkrili smo fantastičan novi hotel u srcu Beograda! Upoznajte Calisi (фото 6)
Otkrili smo fantastičan novi hotel u srcu Beograda! Upoznajte Calisi (фото 7)

Kako oni kažu „izuzetnost nikada nije slučajnost“, zato je za ovaj hotel birano samo ono najbolje, od najkvalitetnijih madraca i kreveta, sve do najsvežijih namirnica za restoran. Dobra energija i još bolje raspoloženje jeste ono što Calisi obećava svim svojim gostima.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor