Pretraga

Kako je Paris Hilton odreagovala na obožavaoca koji je ukrao njene naočare

Kako je Paris Hilton odreagovala na obožavaoca koji je ukrao njene naočare

Tekst: BURO.

Paris Hilton i never ending drama. Ovoga puta, ruku na srce, ona je pasivni igrač. Od začetka TikTok trenda "Jedna stvar o meni", dobili smo popriličnu količinu prljavog veša. Ništa nije zabranjeno, te ljudi iznose iznenađujuće detalje o svojim životima, pa čak i kriminalno ponašanje. Nakon što je @AsapSCIENCE ispričao kako su on i njegov prijatelj jednom prilikom ukrali naočare Paris Hilton, verovatno se nije nadao da je internet baš toliko mali da će dobiti odgovor upravo od nje.

@asapscience

Could Paris sue me?

♬ original sound - AsapSCIENCE

Video se zove "Može li Paris da me tuži?" i u njemu Gregory opisuje izlazak u Torontu 2007. godine, kada je na ulici stao veliki crni auto i svi su počeli da vrište jer je u njemu bila ni manje ni više nego Paris Hilton. Ona je otišla, ali je auto ostao, pa su dvojica prijatelja odlučila da u isti nonštalantno ušetaju. Na sedištu su ih čekale Christian Dior naočare koje su odlučili da sačuvaju kao suvenir. "Dakle, da, opljačkao sam Paris Hilton, i nadam se da je to u redu“, rekao je Asap u svom TikToku. "I molim te, nemoj me strpati u zatvor. Ti si bogata.”

@parishilton #duet with @asapscience LOL! Can you please do a reveal of the sisterhood of the traveling Paris Hilton sunglasses? 🕶 #ThatsNotHot #ButThatsHilarious #ButAlsoPlsDontRobMe ♬ original sound - AsapSCIENCE

Niko nije očekivao da će se Paris oglasiti i to sa jednim konkretnim: "Neću." Tu nije bio kraj celoj ovoj igrariji, jer se prepiska nastavila i završila sa "Volim te", koje je Paris uputila svom fanu i to je happy end kom su se svi nadali.

@asapscience #stitch with @ParisHilton ♬ original sound - AsapSCIENCE

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor