Pretraga

Ponosno pokažite svoj jesenji stil!

Ponosno pokažite svoj jesenji stil!

Tekst: BURO.

Baš u periodu astrološke vladavine znaka Vage, simbola lepote i estetike, počinje najmodernije godišnje doba – jesen. Sivo nebo nam ujedno ukazuje da je pravo vreme za poigravanje sa bojama kako bismo „razbili” uobičajenu rutinu. I ove godine, dizajneri diktiraju trendove koji poručuju – neka igre počnu! Uz jaku ciklama-roze koju nam je Valentino predstavio kao dominantnu, izdvajaju se još neke boje koje svojim intenzitetom pokazuju jasan i odlučan stav. Ove jeseni, uživaćemo i u vatrenim nijansama narandžaste, moćne kobalt-plave i jarko žute, da prizovemo željeno sunce.

Ako se pitate gde da prošetate svoje stilske izbore ove sezone, predlažemo vam nekoliko mogućnosti koje će vam se sigurno dopasti. Jesen donosi nove prilike – i za vas lično, i za vaše nove kombinacije koje su jedva čekale da izađu iz ormana!

Ponosno pokažite svoj jesenji stil! (фото 1)

Poseta evropskim metropolama

Putovanje je uvek odlična ideja! Poslednji sunčani dani bez kiše idealna su prilika da posetite grad koji ste oduvek želeli da upoznate. Spakujte svoje favorite i kombinujte ih tako da ostavite sve bez daha. Obiđite znamenitosti, naučite nešto novo i obavezno napravite zanimljive fotke koje će prikazati svaki pažljivo osmišljen detalj vaše garderobe.

Ponosno pokažite svoj jesenji stil! (фото 2)
Ponosno pokažite svoj jesenji stil! (фото 3)

Šetnje po parku i jednodnevni izleti

Naravno ne morate putovati van zemlje kako biste uživali u svemu što jesen pruža, tu je uvek opcija dugih šetnji u svom ili nekom drugom gradu. Izaberite omiljene komade, obucite se toplo i obujte čizme koje će odlično izgledati u zlatnom lišću i uvek aktuelnim nijansama jeseni. Kafeni tonovi uz popularne jarke boje upotpuniće vaš stajling, a kad smo već kod toga – zašto ne biste svratile na kafu? I to ne bilo kakvu, već na BeanZ premium espresso!

Ponosno pokažite svoj jesenji stil! (фото 4)

Uživanje uz omiljeni BeanZ ukus

Od Subotice na severu do Leskovca na jugu, od Valjeva na zapadu do Negotina na istoku, možete naći kafić koji služi vrhunski premium espreso – BeanZ. Ne pristajte ni na šta manje od prirodno gajene, neprocesuirane kafe visokog kvaliteta koju donose farmeri širom sveta. Udobno se smestite, ugodite sebi poručivanjem espresa koji uzgajivači potpisuju svojim imenom i ekspertizom, a neka jarke boje vaše odeće budu dodatak celokupnom doživljaju ispijanja neponovljivih BeanZ delikatnih, ukusnih nota.

Ponosno pokažite svoj jesenji stil! (фото 5)

Na kraju dana, dok smišljate novi plan za sledeći dan, iskoristite BeanZ espreso za inspiraciju i kod kuće – ekskluzivni ukusi dostupni su na sajtu www.beanzcafe.co.rs pretplatom na određeni paket, a u ponudi su i espreso aparati.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor