Pretraga

Posetili smo SPA & Wellness centar u hotelu Grand na Kopaoniku i doživeli nezaboravno iskustvo

Posetili smo SPA & Wellness centar u hotelu Grand na Kopaoniku i doživeli nezaboravno iskustvo

Tekst: BURO.

Luksuz i priroda su recept za pravi, potpuni reset. Upravo to smo iskusili na jednoj od naših najlepših planina, kada smo posetili ekskluzivni SPA&WELNESS centar Grand Kopaonik hotela. Lični pristup, besprekorna usluga i još besprekorniji mir odjednom su nam se naši na dohvat ruke, i to nakon kratke vožnje kolima od Beograda.

Posetili smo SPA & Wellness centar u hotelu Grand na Kopaoniku i doživeli nezaboravno iskustvo (фото 1)
Posetili smo SPA & Wellness centar u hotelu Grand na Kopaoniku i doživeli nezaboravno iskustvo (фото 2)
Posetili smo SPA & Wellness centar u hotelu Grand na Kopaoniku i doživeli nezaboravno iskustvo (фото 3)

Pred nama se otvorila prava priroda uživanja i prepustili smo se autentičnom okruženju koje prosto poziva na opuštanje. Grand Kopaonik doneo nam je pravu dozu odmora i beg od brzog ritma koji čini naše dane. Lako smo se prepustili užicima za sva čula kroz luksuznu SPA&WELNESS ponudu, zatvoreni i otvoreni bazen sa najlepšim pogledom na planinske vrhove, relax lounge, saunu i tursko kupatilo.

Jedan dubok udah za početak i prepuštanje prefinjenim SPA ritualima inspirisanim duhom Kopaonika. Iskusni tim zadužen za relaksaciju, negu duha i tela i komfor autentičnog prostora koji hotel nudi, savršena su kombinacija idilične, netaknute prirode i tretmana posebno kreiranih po meri pojedinca, koji se, zahvaljujući SPA laboratoriji na licu mesta, kroje po našoj meri.

Posetili smo SPA & Wellness centar u hotelu Grand na Kopaoniku i doživeli nezaboravno iskustvo (фото 4)
Posetili smo SPA & Wellness centar u hotelu Grand na Kopaoniku i doživeli nezaboravno iskustvo (фото 5)
Posetili smo SPA & Wellness centar u hotelu Grand na Kopaoniku i doživeli nezaboravno iskustvo (фото 6)

Jedinstven pristup Ether SPA&Wellness centra hotela Grand Kopaonik dopustio nam je da izrazimo svoj lični ukus i prepustimo se uživanju koje kao da je izašlo iz naše mašte. Njihove tretmane potpisuju neki od najprestižnijih SPA brendova poput švajcarskog Niance, dok se za autentične luksuzne tretmane koriste lokalne prirodne sirovine i originalni proizvodi iz jedinstvene Aroma SPA laboratorije

Prostor na 2000 kvadratnih metara opustio nas je već pri prvom susretu. Tu su impresivni zatvoreni i otvoreni bazeni sa prirodnim organskim zelenim zidom i pogledom na planinske vrhove upotpunjeni su termalnom zonom sa raznovrsnim sadržajima. Bio-sauna sa borovim iglicama i sušenim cvećem sa obronaka Kopaonika omogućuje jedinstveni doživljaj relaksacije uz bogate arome iz prirode Kopaonika. Infra-red sauna, sa nešto nižom temperaturom i slanim zidom od himalajske soli osmišljena je tako da njene blagodeti mogu da koriste i deca koja imaju probleme sa disajnim putevima. Pored finske saune tu je i lava sauna, namenjena parovima. Posebno dizajnirano parno kupatilo obogaćeno je gorskim kristalima, dok Rasul besprekorno detoksikuje i relaksira i ujedno neguje kožu.

Ovo je mesto koje slavi prirodu, pa tako i šest masažnih soba namenjenih luksuznim tretmanima nose nazive autohtonih biljaka koje rastu na Kopaoniku, poput Divizme, Hajdučke trave i Belog pelina.

Posetili smo SPA & Wellness centar u hotelu Grand na Kopaoniku i doživeli nezaboravno iskustvo (фото 7)
Posetili smo SPA & Wellness centar u hotelu Grand na Kopaoniku i doživeli nezaboravno iskustvo (фото 8)
Posetili smo SPA & Wellness centar u hotelu Grand na Kopaoniku i doživeli nezaboravno iskustvo (фото 9)

LABORATORIJA ZA PROIZVODNJU IZUZETNIH UŽITAKA

Poštujući posebnost svakog pojedinačnog tipa kože i unikatnost ličnog ukusa i stila, u jedinstvenoj SPA laboratoriji, terapeuti spa centra ručno izrađuju luksuzne proizvode od pažljivo odabranih sirovina prirodnog porekla, uparujući raznovrsne note esencijalnih ulja i sušenog bilja i cveća sa Kopaonika.

Aromatična laboratorija koja se nalazi u sklopu Ether SPA centra jedina je te vrste u čitavom regionu i predstavlja pravu ekskluzivu, omogućujući i samim posetiocima da nauče osnove aromaterapije i naprave sopstvene mešavine ulja i pilinge koje mogu koristititi tokom tretmana ili poneti sa sobom.

ISTANČANI DUH PROBRANOSTI

Odabrani partner, ekskluzivni švajcarski brend Niance uklopio se sa etosom Grand Ether SPA deleći bliske veze sa planinskim okruženjem. Svojim vrhunskim Swiss Glacier Complex® jezgrom i dušom svih Niance proizvoda za negu kože, Niance je razvio niz inovativnih i moćnih proizvoda koji otelovljuju najčistije prirodne resurse. Swiss Glacier Complex® sačinjavaju četiri moćna fundamentalna elementa – voda glečera, vitaminski koktel, skup minerala i aktivnih supstanci iz biljaka sa visokih Alpa.

RITUALI VRHUNSKIH PREPUŠTANJA

Kopaonik je mesto na kom se stvaraju uspomene, a vodeći se time, Ether Spa je ponosno predstavio svoju Kolekciju Uspomena koja je pažljivo osmišljena kako bi vam omogućila odmor, rasterećenje i povezivanje sa ovim drevnim mestom. Vodimo vas na jedinstveno putovanje mašte, pomažući vam da stvorite svoja sopstvena dragocena sećanja. Mi ćemo svoja čuvati sa sobom.

Posetili smo SPA & Wellness centar u hotelu Grand na Kopaoniku i doživeli nezaboravno iskustvo (фото 10)
Posetili smo SPA & Wellness centar u hotelu Grand na Kopaoniku i doživeli nezaboravno iskustvo (фото 11)
Posetili smo SPA & Wellness centar u hotelu Grand na Kopaoniku i doživeli nezaboravno iskustvo (фото 12)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor