Pretraga

Predstavljamo vam top 5 restorana na aplikaciji CarGo Batler

Predstavljamo vam top 5 restorana na aplikaciji CarGo Batler

Tekst: BURO.

Ova godina je izvrnula naše navike naopačke, sve što smo znali više ne znamo, a u život su nam ušle neke nove rutine. Isprobali smo koncept karantina, hvala lepo, ne sviđa nam se. Dok smo brojali dane kod kuće podelili smo se u dva tabora, neki su otkrili radosti pravljenja hleba od nule, dok su drugi (među koje se ubrajamo) shvatili kakva je blagodet imati sve restorane pod jagodicama prstiju. Dovoljno je da uradimo mali search i razmislimo kakve ukuse želimo danas i pola sata kasnije specijalitet još vruć je na našim vratima. Ova opcija je savršena za sve one koji su pretprani obavezama, a BURO. tim je radio na crvenom alarmu celog decembra. Zato je bilo sjajno što smo upravo tog meseca testirali novu uslugu na CarGo aplikaciji. Radi se o opciji Batler koja pruža mogućnost dostave iz najboljih restorana.

ALLA NONNA

Predstavljamo vam top 5 restorana na aplikaciji CarGo Batler (фото 1)

Italijanska kuhinja? Uvek smo za, posebno ako je tu i obećanje da sve ima ukus kao kod italijaskih baka. Alla Nonna je italijanski restoran čija je ponuda ekskluzivno dostupna samo na Batler servisu. Radi se o jelovniku na kome su obuhvaćeni klasici italijanske kuhinje. Naš favorit je Rizi e Pizi, preukusan rižoto u kome se savršeno kombinuju grašak i pančeta.

BRT BURGER

Predstavljamo vam top 5 restorana na aplikaciji CarGo Batler (фото 2)

A onda postoje oni dani koji zahtevaju više energije, gorivo da prozujimo kroz naporne rasporede i nekako preživimo na nogama. Za takve intenzivne trenutke predlažemo ozbiljne porcije, baš onakve kakve smo naručivali iz restorana Brt Burger. Nude šest varijacija na temu burgera, a svaku odlikuje sjajan miks priloga i umaka. Uz hrskave krompiriće koji stižu u kutijici osećaćete se kao da možete da osvojite svet.

W SUSHI

Predstavljamo vam top 5 restorana na aplikaciji CarGo Batler (фото 3)

Ovaj japanski restoran nam je možda i najdraži na ovoj listi. Jednostavno, sushi je pravi odgovor na apsolutno sva pitanja i hrana koju možemo da jedemo svaki dan i da i dalje jednako uživamo u tim specifično uklopljenim aromama. Edmame su tu kao obavezna početna tačka obroka, a kasnije smo se igrali sa raznim kombinacijama, a svaka je bila bolja od prethodne.

NATINA KUHINA

Predstavljamo vam top 5 restorana na aplikaciji CarGo Batler (фото 4)

Nekada samo želimo neki specijalitet kao iz mamine kuhinje. Jednostavno, poznato, ukusno. U tim trenucima smo kliktali na restoran Natina kuhinja koji nudi baš to, domaća jela spremljena bez previše filozofije. Tradicija upakovana u sjajne obroke za poneti.

PABLO’S KITCHEN

Predstavljamo vam top 5 restorana na aplikaciji CarGo Batler (фото 5)

Ovo je još jedan restoran ekskluzivno dostupan na Car Go Batler aplikaciji, a takođe je još jedan restoran zahvaljujući čijim ukusima smo putovali daleko. Pored specijaliteta na koje smo navikli od meksičke kuhinje, „kod Pabla“ smo imali priliku i da probamo W Tacos koji kombinuje meksičke i japanske uticaje, tempura štapići od lososa i jalapeño papirike stižu sa prilogom od ajsberg salate, rotkvica i crvenog luka u turšiji. Usudite se!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor