Pretraga

Rajićeva Shopping Centar u misiji Humanih srca

Rajićeva Shopping Centar u misiji Humanih srca

Tekst: BURO.

Foto: Stefan Burmazević

Povodom 5. rođendana Rajićeva Shopping Center je u saradnji sa BURO. medijskom platformom organizovala licitaciju umetničkih modnih fotografija Danila Pavlovića, sa jednim ciljem – da sva prikupljena novčana sredstva donira u humanitarne svrhe kroz Fondaciju Humana srca i pomogne onima kojima je pomoć neizmerno potrebna za lepši i kvalitetniji život.

Rajićeva Shopping Centar u misiji Humanih srca (фото 1)

Prikupljen novčani iznos od licitacije modnih fotografija i donacije Rajićeva Shopping Center-a, 400.000 RSD je doniran za potrebe kvalitetnijeg funkcionisanja Doma za decu i omladinu „Vera Blagojević“ i njenih korisnika, koju čine deca i omladina sa smetnjama u razvoju bez roditeljskog staranja.

Nakon posete ovoj ustanovi, koja postoji od 1983. godine i razgovora sa decom koja svoje dane provode u domu – izrazili su želju da i oni imaju mogućnost za edukacijom preko digitalnih uređaja, a pored toga velika je potreba i za svakodnevnim materijalom za normalan život u vidu sredstava za higijenu, garderobe, posteljine, igračaka, pribora za crtanje i slikanje, ali i opreme za vežbanje, bicikla itd.

Rajićeva Shopping Centar u misiji Humanih srca (фото 2)

Deca su se najviše obradovala igračkama i šarenim lopticama za bazen, u kome vole da provode najveći deo svog vremena. Goste su sve vreme grlili, ali i ispratili uz smeh, kada je došlo vreme ručku, koji je za njih još jedna avantura u toku dana, sa željama da obavezno dođu opet sa još više poklona.

Rajićeva Shopping Centar u misiji Humanih srca (фото 3)

Direktorka Doma, Mira Lalović se zahvalila Rajićeva Shopping Center-u i Fondaciji Humana srca, koji su prepoznali potrebe Doma za decu i omladinu „Vera Blagojević“, na velikodušnoj donaciji i poručila da je i sama poseta, lepa reč i pažnja koja im je pružena velika stvar za njih, a svakako još više pokloni koji će im olakšati i ulepšati svakodnevni život.

Rajićeva Shopping Centar u misiji Humanih srca (фото 4)

Ovom odlukom da se prikupljena novčana sredstva doniraju Domu u Banji Koviljači, Rajićeva i Humana srca su pokazali da brinu o našem društvu – kako za njegov kvalitetan razvoj, tako i za potrebnu podršku i pruženu ljubav.

Rajićeva Shopping Centar u misiji Humanih srca (фото 5)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor