Pretraga

Razmišljate o romantičnom putovanju, proverite šta ovog leta nudi Meneghetti hotel

Razmišljate o romantičnom putovanju, proverite šta ovog leta nudi Meneghetti hotel

Tekst: BURO.

Meneghetti Wine Hotel & Winery jeste mesto kome se uvek rado vraćamo. Još od samog otvaranja bilo je jasno da smo dobili jednu sasvim posebnu lokaciju na kojoj stanuju bezbrižnost i dobar život pre svega. Iako bismo bili savršeno srećni da se iz godine u godinu vraćamo odmoru kakvim smo ga upoznali, vlasnici svake sezone neustrašivo pomeraju granice i nadmašuju naša očekivanja.

Razmišljate o romantičnom putovanju, proverite šta ovog leta nudi Meneghetti hotel (фото 1)
Razmišljate o romantičnom putovanju, proverite šta ovog leta nudi Meneghetti hotel (фото 2)

Ovog proleća Meneghetti Wine Hotel & Winery je otvorio novu vinariju, koja u sada ima i VIP sobu za degustaciju. Nova vinarija ogrnuta je prirodom, a u neposrednoj blizini mora savršeno se arhitektonski stapa s istarskim krajolikom punom vinove loze i stabala maslina. Poseta vinariji avantura je koja ne sme izostati u nezaboravnoj zbirci iskustava. Vinsko putovanje počinje profesionalnim savetima iskusnih somelijera, koji goste vešto sprovode kroz vinsku kartu sa 14 probranih Meneghetti etiketa. Za zaokruženo iskustvo tu je i Meneghetti Brandy u kombinaciji sa ručno rađenim Meneghetti cigarama poreklom iz Nikaragve.

Razmišljate o romantičnom putovanju, proverite šta ovog leta nudi Meneghetti hotel (фото 3)

I to nisu sve vesti sa te čarobne lokacije! Kako bi uživanje svojih gostiju popeli na još viši nivo ove sezone su prošireni i smeštajni kapaciteti. Radi se o novoj vrsti vila koje su, uz već postojeće vile za porodice, namenjene za vrhunski odmor u dvoje. Kada kažemo vrhunski to i zaista mislimo, budući da vile imaju 100 kvadratnih metara i pored prepoznatljivog elegantnog enterijera zbog koga volimo Meneghetti imaju sopstvene bazene, lounge terease, kao i privatni vrt sa pogledom na masline.

Vile koje su sada dostupne gostima donose novu viziju luksuza i pružaju najviši nivo privatnosti i ekskluzive do sada. Nežni krem tonovi dominiraju u eneterijeru, a prostor je ispunjen prirodnim materijalima koji perfektno idu uz krajolik koja okružuje imanje. Gosti mogu uživati u intimi, u svom malom privatnom raju, a naravno na raspolaganju su im svi sadržaji koje Meneghetti nudi.

Razmišljate o romantičnom putovanju, proverite šta ovog leta nudi Meneghetti hotel (фото 4)
Razmišljate o romantičnom putovanju, proverite šta ovog leta nudi Meneghetti hotel (фото 5)

Pre svega tu je spa centar, gde su u ponudi tretmani za uživanje bazirani na biljakama i aromama iz Istre. Naravno, tu su i dobro poznati restorani Meneghetti i Oliveto koji je smešten kraj velikog bazena koji gleda na vinograde. Plus, svi gosti mogu uživati na privatnoj plaži Boho beach club by Meneghetti. Svi oni koji žele da osete čari ulimativno privatnog i ekskluzivnog odmora mogu bukirati privatno okruženje i isprobati Private dining room koji predstavlja vrhunsko iskustvo za svaku priliku. Jedinstvena večera sadrži posebne kreacije Executive Chefa i uslugu na najvišem nivou.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor