Pretraga

Spremamo se za Love fest uz žurku zagrevanja

Spremamo se za Love fest uz žurku zagrevanja

Tekst: BURO.

Buro vas poziva na zagrevanje se za Love fest ovog petka na Silosima. Posle više od godinu dana pauze, Lovefest se vraća u Beograd 25. juna. gde će biti održan prvi Lovefest Coke Fire u okviru specijalnog letnjeg serijala.

Sezonu će otvoriti Anfisa Letyago, neodoljiva italijanka, koja se trenutno nalazi u samom vrhu DJ-inga. Njen talenat za muziku i osmeh koji ne skida sa lica osvojili su obožavaoce elektronske muzike širom sveta. Ono što je najbolje je da ćemo ovom prilikom premijerno čuti trake sa njenog novog lejbla.

Ovo će biti ne samo njen prvi nastup u Beogradu, već u čitavom regionu, i to u u prostoru dorćolskih Silosa, bivše fabrike Žitomlina. U letnjem ambijentu pored reke, žurka počinje već od 18h časova. Pored Anfise, DJ Runy i DJ Coeus, jedan od najtraženijih članova poznate Afterlife etikete, takođe će se naći iza DJ pulta.

Ulaznice za prvo ovogodišnje Coke Fire izdanje dostupne su putem sajta lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Gigstixa. Svi oni koji su kupili ulaznicu za Lovefest 2020/21 kartu za Coke Fire mogu kupiti uz specijalan popust od čak 50%, a više informacija mogu potražiti na sajtu ili Instagram stranici Lovefesta.

Prema rečima organizatora, s obzirom na poštovanje epidemiloških mera, kapacitet je limitiran na 500 posetilaca, pa je događaj skoro rasprodat. Na samom ulazu u prodaji će se naći mali broj karata.

Ovaj događaj najaviće 15. izdanje festivala, koje će biti održano od 5. do 7. avgusta u Vrnjačkoj Banji. Na već dobro poznatih pet muzičkih bina, ovog leta naći će se velike svetske zvezde među kojima su Jamie Jones, Loco Dice, Michael Bibi, Anfisa Letyago, Apollonia, Enrico Sangiuliano, Seth Troxler, Palms Trax, kao i muzička legenda Timmy Regisford, koji će na Lovefestu proslaviti tri decenije karijere.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor