Pretraga

Terasa sa najlepšim pogledom na Beograd počela sa radom

Terasa sa najlepšim pogledom na Beograd počela sa radom

Tekst: BURO.

U subotu 20.05, Sky Lounge restoran hotela Hilton, zvanično je otvorio svoju terasu i time najavio početak letnje sezone.

Terasa sa najlepšim pogledom na Beograd počela sa radom (фото 1)

Uz predivan pogled na Beograd koji oduzima dah, posetioci su imali priliku da uživaju u fenomenalnoj hrani, ukusnim koktelima i odličnom provodu. Otvaranje terase je označilo i početak Dana azijske kuhinje u Sky Lounge restoranu, koji će trajati od 20. do 31. maja. U skladu s tim, šef Tong je pripremio poseban meni koji je očarao sva čula i pomerio granice ukusa. Egzotični i rafinirani ukusi Azije ispunili su tanjire, a posetioci su imali priliku da istraže bogatstvo kulinarske tradicije tog kontinenta.

Terasa sa najlepšim pogledom na Beograd počela sa radom (фото 2)

Ali Sky Lounge terasa nije samo mesto za kulinarske užitke - to je i prostor koji nudi nezaboravno iskustvo zabave. Uz nastupe DJ-eva Anyushke i Jelene Sutlić, te violinistkinja Sanje Gold Noise i Martike gosti su mogli da uživaju u sjajnom muzičkom programu koji je najavio letnju ovog restorana sa prestižnom Mišelinovom preporukom.

Terasa sa najlepšim pogledom na Beograd počela sa radom (фото 3)
Terasa sa najlepšim pogledom na Beograd počela sa radom (фото 4)
Terasa sa najlepšim pogledom na Beograd počela sa radom (фото 5)

Tokom letnje sezone, terasa Sky Lounge restorana će biti domaćin brojnim živim nastupima bendova i DJ-eva, koji će obogatiti večeri muzikom različitih žanrova i stvoriti nezaboravnu atmosferu.

Terasa sa najlepšim pogledom na Beograd počela sa radom (фото 6)
Terasa sa najlepšim pogledom na Beograd počela sa radom (фото 7)

Osim toga, očekuje se da će Sky Lounge restoran nastaviti sa iznenađenjima i posebnim promocijama, pružajući posetiocima dodatne povode za uživanje na terasi. Planirane su tematske večeri, ekskluzivna vinska iskustva i druge specijalne ponude koje će oplemeniti gastronomsku i zabavnu ponudu restorana.

Terasa sa najlepšim pogledom na Beograd počela sa radom (фото 8)
Terasa sa najlepšim pogledom na Beograd počela sa radom (фото 9)
Terasa sa najlepšim pogledom na Beograd počela sa radom (фото 10)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor