Pretraga

Uživali smo u hotelu Gorski na Kopaoniku, evo šta ovaj sve nudi

Uživali smo u hotelu Gorski na Kopaoniku, evo šta ovaj sve nudi

Tekst: BURO.

Foto-finiš zime idealan je period da se opustite na planini, dani su napokon dovoljno dugi, sunce je namešteno na taman, a zimski vetrovi se polako predaju. Skijanje u martu predstavlja pravi užitak i Kopaonik je naš izbor u tom slučaju, ovog puta istražili smo šta sve nudi luksuzni hotel Gorski.

Uživali smo u hotelu Gorski na Kopaoniku, evo šta ovaj sve nudi (фото 1)
Uživali smo u hotelu Gorski na Kopaoniku, evo šta ovaj sve nudi (фото 2)

Radi se o hotelu koji nudi maksimalan komfor, gde se spajaju priroda, svetlost, toplina... A ono što je najbolje jeste položaj hotela koji svojim gostima pruža panoramski pogled iz soba. To znači da možete uživati u ultimativnom luksuzu – u prirodnom buđenju uz zrake sunca. Tu je sve podređeno udobnosti i baš zbog te nemametljivosti i diskretnog luksuza poželeli smo da u ovom hotelu ostanemo dugo.

Uživali smo u hotelu Gorski na Kopaoniku, evo šta ovaj sve nudi (фото 3)
Uživali smo u hotelu Gorski na Kopaoniku, evo šta ovaj sve nudi (фото 4)

Mesto do koga vode svi putevi jeste ekskluzivni à la carte restoran italijanske kuhinje, koji nudi fine dining iskustvo. Restoran se nalazi na stazi Malo jezero, u sklopu hotela. Prepoznatljiva arhitektura i dizajn enterijera omogućiće gostima da uživaju u izuzetnom pogledu i atmosferi dok uživaju u ukusnim zalogajima.

Uživali smo u hotelu Gorski na Kopaoniku, evo šta ovaj sve nudi (фото 5)
Uživali smo u hotelu Gorski na Kopaoniku, evo šta ovaj sve nudi (фото 6)

To je ove zime bila naša baza za brzinske pauze u skijanju i pokazalo se da se radi o idealnom mestu za predah. Uz pice, paste, rižota ili tradicionalna kuvana jela sa italijanskih planina, na prostranoj terasi i ispred same staze, doživljaj je kompletan. A posle dana na suncu između dva spusta i najfinijeg kapućina? Izbor je bio jasan – pravac spa centar!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor