Pretraga

Ukoliko volite biljke, ovo je adresa koju treba da znate

Ukoliko volite biljke, ovo je adresa koju treba da znate

Tekst: BURO.

Ima neka tajna veza između milenijalsa i njihovih biljaka, a opsesija biljkama je verovatno najzdraviji trend koji nam se desio u poslednje vreme. Budući da dobre stvari ne treba menjati, mi i u 2022. ostajemo verni „ASC Garden-u“. Upoznajte se bliže sa ovom zelenom oazom.

Firma „ASC Garden“ se od svog osnivanja 2006. razvijala nudeći kvalitetetne četinare iz sopstvene proizvodnje, preko ozelenjavanja velikog broja ambasada, hotela i bašti, da bi danas došla do formiranog garden centra. Vlasnik i osnivač „ASC Garden-a“ je počeo da se bavi ovim poslom zahvaljujući prevashodno velikoj ljubavi prema biljkama.

Ukoliko volite biljke, ovo je adresa koju treba da znate (фото 1)

Sledivši unapred zadat cilj, formiran je jedan novi vid garden prodaje svojstven rasadnicima zapadne Evrope, gde u prvi plan dolazi kvalitetet informacija vezanih za proizvod koji nude, kvalitetan i atraktivan (best buy) proizvod, lakši vid nabavke, dopremanja i sve ostalo oko dalje nege biljaka.

Pored rasada iz sopstvene proizvodnje, nude i sadnice iz evropskih rasadnika. Ponuda se odnosi na sednice četinara: tuja smaragd, columna, globosa, plavi čempres, polegli četinar, sadnice ukrasnog šiblja i ruža, letnji jorgovan, lavanda, zimzeleni žbun i mnogih drugih.

U njihovoj ponudi nalazi se i najpopularnija jelka u Srbiji - Picea abies, tj. evropska smrča. Dalje je slede druge vrste, kao što su Abies nordmanniana – Kavkaska jela I Abies fraseri.

Ukoliko volite biljke, ovo je adresa koju treba da znate (фото 2)

U asortimanu imaju i veliki broj biljaka za stan. One nezahtevne i jednostavne za gajenje su: zamija, anturijum, šeflera i kaktusi. Ako ste spremni da malo više pažnje i nege pružite biljkama, skrećemo vam pažnju na sadnice orhideja, kokosa i ficus benjamin. Imajte na umu da više biljaka „ubije“ višak vode, nego nedostatak iste.

Ukoliko nekoga želite da obradujete poklonom, sigurno nećete pogrešiti sa kalateom ili spatifilumom, ukoliko su u pitanju sobne biljke, a ukoliko je reč o baštenskim - lavandom, skimijom ili fotinijom. Iako lekciju možemo naučiti i od najružnijeg cveta na svetu, neki takav ćete teško naći u „ASC Garden-u“.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor