Pretraga

Bili smo na predstavljanju nove kolekcije brenda Max&Co, pogledajte kako izgleda

Bili smo na predstavljanju nove kolekcije brenda Max&Co, pogledajte kako izgleda

Tekst: BURO.

Foto: Press

Jedan od naših omiljenih brendova predstavio je novu kolekciju za jesen/zimu, a BURO. je bio na licu mesta da isproba nove modele. Uz opušteno druženje, stilista Ašok Murti nam je prikazao trendove za aktuelnu sezonu, nakon čegasmo prihvatili izazov da sami napravimo svoje omiljene kombinacije.

Bili smo na predstavljanju nove kolekcije brenda Max&Co, pogledajte kako izgleda (фото 1)

Naš Max&Co. heroj je svakako kultni kaput koji se vraća i ove sezone ali u paleti vibrantnih boja, trava-zelene i nebo-plave koja poziva na smelost i donosi energiju u jesenjim danima pred nama.

Bili smo na predstavljanju nove kolekcije brenda Max&Co, pogledajte kako izgleda (фото 2)
Bili smo na predstavljanju nove kolekcije brenda Max&Co, pogledajte kako izgleda (фото 3)

Ovo je kolekcija za sve koji žele i avanturu i glamur. Oseća se uticaj uzbudljivih 70-ih i opušteni, androgini stil Diane Keaton iz te epohe koji je simbol radosne mešavinu individualnosti i autentičnog modnog izraza. Više nego ikada vlada autentičan lični stil. Preovlađuju komadi koji se mogu nositi kako god poželite: teksas prsluci, suknje, haljine sa šljokicama, prugama i šalovima. Muški karirani blejzer je investicija sezone, nosiva 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. 

Bili smo na predstavljanju nove kolekcije brenda Max&Co, pogledajte kako izgleda (фото 4)

Novu modna capsule kolekcija Pony Ride, najnovije je poglavlje u &Co.LLABORATION seriji kreiranoj zajedno sa dizajnerom Efisio Rocco Marrasom, kreativnim direktorom I’M Isola Marras.

Bili smo na predstavljanju nove kolekcije brenda Max&Co, pogledajte kako izgleda (фото 5)
Bili smo na predstavljanju nove kolekcije brenda Max&Co, pogledajte kako izgleda (фото 6)
Bili smo na predstavljanju nove kolekcije brenda Max&Co, pogledajte kako izgleda (фото 7)

Još jednom smo se uverili da je Max&Co. savremeni modni brend obožavan zbog svojih originalnih pažljivo napravljenih kolekcija koje nose elegantne i autentične žene širom sveta.

Bili smo na predstavljanju nove kolekcije brenda Max&Co, pogledajte kako izgleda (фото 8)

Max&Co. je deo Max Mara Fashion Groupe, a ekskluzivni franšizni partner brenda je kompanija Triple Jump Group koja u svom porfoliju ima više svetskih brendova i robnih marki.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor