Insajderi su šuškali o Supreme i Burberry spoju, a sada imamo i potvrdu te saradnje

    07.03.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/03/brcover.jpg

    Glasine o potencijalnoj Burberry Supreme kolaboraciji su bile tačne! Potvrda nam stiže sa profila A$AP Nasta koji nam je prilično ležerno, ali zvanično predstavio komplet od teksasa sa potpisom oba brenda. Istina, Supreme kolaboracije nisu nešto što se percipira kao neočekivano, budući da brend redovno udružuje snage sa mnogim drugim velikim imenima ali ipak iznenađuje da se vezuje za Burberry. Pa, odakle ova saradnja koja je digla modni svet na noge?

    O Supreme i Burberry spoju šuška se već neko vreme, a iako je novi kreativni direktor Burberry-ja, Tremaine Emory, došao na tu poziciju nakon ugovaranja saradnje, ceo potez odgovara njegovom pristupu modi koju nastoji da koristi kao svojevrsnu obrazovnu platformu i kroz nju prenosi višegeneracijsku istoriju.

    Burberry je pozicioniran kao najlegendarniji i najistraniji britanski brend, a Supreme se dopisao u istoriju zajedničkom kolekcijom koja sadrži trenč kaput, teksas jaknu, duksericu sa kapuljačom, džins, šorts i majicu. Kolekcija za proleće 2022. biće dostupna isključivo preko Supreme sajta  od 10. marta, dok će kožna jakna, kožne pantalone i svilena pidžama biti dostupni ekskluzivno preko Burberry-ja. Osim Amerike, Velike Britanije i Evrope, kolekcija na ostala tržišta stiže 12. marta.

    Saznaj više:
    Povezani članci: