Pretraga

Izlog nove Fashion&Friends radnje u tržnom centru Galerija Belgrade priziva duh Toskane

Izlog nove Fashion&Friends radnje u tržnom centru Galerija Belgrade priziva duh Toskane

Tekst: BURO.

I mi se priključujemo tom veselom pozivu! U tek otvorenom tržnom centru Galerija Belgrade nalazi se i nova Fashion&Friends flagship prodavnica. Dobro poznati koncept ovoga puta prostire se na još većem prostoru kako bi svi obožavaoci prestižnih brendova iz njihove ponude imali najbolje moguće iskustvo kupovine. Nama je odmah pažnju privukao fantastični izlog koji je jednako poseban koliko i nova radnja!

Izlog nove Fashion&Friends radnje u tržnom centru Galerija Belgrade priziva duh Toskane (фото 1)
Izlog nove Fashion&Friends radnje u tržnom centru Galerija Belgrade priziva duh Toskane (фото 2)

Faruk Arap, visual merchandiser kompanije Fashion Company ispričao je kakva inspiracija stoji iza prelepih oblaka i polja bulki u cvatu. “Stvaranje ovakvog izloga zahteva puno vremena, jer smo odlučili, zajedno sa gospođom Ankom Babović, inače spiritum movensom ovog projekta, da za ovaj prodajni objekat želimo luksuznu postavku pošto je i sam izgled enterijera radnje takav. Nismo želeli ništa što nije napravljeno ručno, pa smo umesto štampane grafike za zid, angažovali umetnicu koja je fenomenalno oslikala nebo, što je trajalo pet dana. Nakon toga sam ja postavljao konstrukciju izloga i i bukvalno „tkao“ svaku vlat trave i svaki cvet, što je trajalo dodatnih tri dana. Dakle sve ukupno osam dana rada, ali mislim da se isplatio svaki sekund.”

Izlog nove Fashion&Friends radnje u tržnom centru Galerija Belgrade priziva duh Toskane (фото 3)

Možemo samo da se složimo sa Farukom. Sav trud oko svake sitnice je više nego vidljiv i predstavlja savršenu scenografiju za modele koje su nam pripremili za aktuelnu sezonu. Ponuda je toliko široka da će svako u ovoj radnji pronaći nešto baš po svom ukusu. Ako do sada niste obišli novi tržni centar u srcu grada, vreme je da to učinite.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor