PURPLE CHIC: Kako da bojama i detaljima unapredite stil

    21.06.2024.
    RECOMMENDED

    Vekovima simbol sofisticiranosti, luksuza, ali i duhovnosti i kreativnosti, uticaj ljubiačaste na modu je neosporan – sposobnost da unapredi apsolutno svaki outfit čini je omiljenim izborom za mnoge dizajnere, fashion loverse i sve one koji vole lepo da se obuku. Neko je voli samo u suptilnim, purple detaljima, neko se njome ogrće od glave do pete, a pravi poznavaoci mode smelo je kombinuju sa ostalim bojama.

    Najlepša nijansa ljubičaste je neon purple

    Ljubičasta pravu punoću i snagu pokazuje u takozvanoj purple neon nijansi, a mi vas savetujemo kako pravilno da je kombinujete sa ostalim bojama, kako biste unapredili svoj stil i ostavili utisak koji se ne zaboravlja.

    IZBOR PRAVE NIJANSE

    Ljubičasta dolazi u različitim nijansama, od svetle lavande do duboke boje šljive. Purple neon nijansa odgovara apsolutno svim tonovima kože, a lako se uklapa u svaki lični stil, kako god da volite da se oblačite. Preko dana je kombinujte sa vedrijim koloritom – savršeno se slaže sa žutom, zelenom, čak i narandžastom. Svetlije nijanse idealne su za prolećne i letnje outfite, a tamnije, s obzirom na to da pružaju sofisticiran i elegantan ton, za večernje događaje. Duga satenska haljina u neon purple nijansi uz srebrne detalje, očaraće sve ljude kojima budete okruženi.

    iqos neon purple aparat

    KOMBINOVANJE SA NEUTRALNIM TONOVIMA

    Da biste postigli uravnotežen i chic izgled, kombinujte purple komade sa neutralnim bojama poput bele, sive, bež ili crne. Ova kombinacija omogućava da ljubičastim nijansama da dođu do izražaja, a istovremeno učine celokupan outfit sofisticiranijim. Trebalo bi da znate da se neon purple savršeno slaže i sa crnom, pa kad se spremate za izlazak iz kuće, razmišljajte o kombinovanju ova dva kolorita.

    IQOS Neon 4 2

    DODAVANJE AKCENTA

    Ako niste spremni za ljubičasti outfit od glave do pete, počnite sa detaljima. Torbe, cipele, nakit, kao i novi Iqos Iluma Neon Purple – u pitanju je limitirana serija – ako ste pušač ili korisnik nikotinskih proizvoda, mogu značajno unaprediti vaš stil bez prevelikih promena, jer su u pitanju detalji koji daju boju i živost izgledu.

    IQOS Neon 2 1

    SLOJEVITOST

    Slojevito oblačenje je odličan način da se igrate sa purple nijansama. Obucite ljubičastu bluzu uz beli sako ili nosite ljubičastu jaknu preko sive ili srebrne haljine (ljubičasta jakna, siva haljina i srebrne cipele i tačna pun su pogodak).

    Slojevitost samo naglašava ljubičastu, a istovremeno pruža dubinu i dinamiku svakom outfitu.

    IQOS Neon

    RAZLIČITE TEKSTURE I MATERIJALI

    Različite teksture i materijali mogu potpuno promeniti doživljaj ljubičaste boje. Baršun, svila, pamuk ili koža u ljubičastoj boji dodaju različite dimenzije i luksuzni osećaj. Obavezno kombinujte različite materijale i teksture, kako biste postigli bogatiji i zanimljiviji izgled.

    IQOS Neon 6

    ŠMINKA I NOKTI (ĐAVO JE U DETALJIMA)

    Ljubičasta je, kao što smo već rekli, najefektivnija i najlepša kad se sakrije u nekom detalju. Da, to mogu biti cipele, torba, minđuše ili kamen na prstenu, ali je ovo boja od koje ne treba da bežite ni kad je mejkap u pitanju. Slabije se nose ljubičasti karmini, ali zato na očima izgleda fantastično. Leti je idealna na noktima – asocira na neistražene dubine okeana, na toplu zvezdanu noć, nebo pred kišu. Zimi je savršena jer može da bude i topla i hladna – u zavinsoti od toga kako je nosite ili od toga ko je nosi.

    IQOS Neon 1

    KLJUČNI DETALJ

    Detalj koji ne smemo da zaboravimo šta god da radimo u životu jeste samopouzdanje. To je taj posledni premaz svakog stila i autfita, a neon purple komadi moraju da se nose sa sigurnošću. Kada se osećate dobro i zadovoljni ste sobom (čak i ako niste pa se malo flertujete sa „fake it, till you make it“ psihologijom) obasjaćete svaku prostoriju u kojom boravite, pa je neizostavno da i vaš stil bude primećen.

    IQOS Neon 3 1

    Iqos proizvodi nisu bez rizika i oslobađaju nikotin, koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.

    Tekst: Promo

    Fotografije: Katarina Stefanović

    Saznaj više:
    Povezani članci: