Spoj mode i inovacije: Levi’s rubikova kocka od džinsa

    19.07.2024.
    RECOMMENDED

    Levi’s i Rubik’s Cube, dva ikonična brenda poznata po inovaciji i velikom istorijskom nasleđu udružili su snage kako bi stvorili ograničeno izdanje Rubikovih kocki u novom ruhu. Kocke napravljene od preostalog Levi’s džinsa. Ovo unikatno izdanje kocki koje služe za zabavu donose i pravi modni obrt, stvarajući tako jedinstveno iskustvo za ljubitelje oba brenda.

    levis

    Dizajn i materijali

    Svaki kvadrat na kocki je prekriven Levi’s džinsom, čime se dodaje poseban osećaj pri svakom dodiru. Za plavu stranu kocke, Levi’s je iskoristio svoj indigo obojeni preostali džins, što čini ovu stranu posebno autentičnom i prepoznatljivom.

    Za ostalih pet strana, Levi’s je koristio keper tkaninu koja nije od džinsa, obojenu tako da odgovara originalnim bojama Rubikove kocke – žutoj, crvenoj, zelenoj i beloj. Ovaj pažljivo odabran materijal omogućava kocki da zadrži svoj klasičan izgled dok istovremeno dodaje moderni element.

    kocka

    Na plavoj strani kocke, Levi’s logo krasi središnji kvadrat, naglašavajući brendov identitet. S druge strane, Rubik logo se pojavljuje na beloj strani, čime se dodatno ističe saradnja dva brenda. Kutija za prikaz, koja dolazi uz kocku, nosi logotipe oba brenda, što čini da ova kocka bude savršeni kolekcionarski predmet.

    Screenshot 2024 07 18 131939

    Sam Susz, direktor marketinga Rubikove kocke, izjavio je za medije: „Naša Levi’s Rubikova kocka je spajanje dva istorijski jaka brenda koji inspirišu i povezuju ljude kroz generacije i različita porekla. Oba brenda su rođena iz inovacije i podržana snažnim nasleđem, pozivamo fanove da naprave svoj potez i reše Rubikovu kocku koja je obučena u autentični Levi’s džins.“

    Omaž Levis’s 501 farmerkama

    Ograničen broj Levi’s Rubikovih kocki će biti pušten online 22. jula po ceni od 50,01 USD, što je omaž legendarnim Levi’s 501 farmerkama.

    Sama kocka nije samo zabavna slagalica, već i modni dodatak koji predstavlja spoj tradicije i modernog.

    Levi’s x Rubik’s Cube, kocka predstavlja jedinstvenu kombinaciju mode i igre, stvarajući tako proizvod koji će privući ljubitelje oba brenda. Sa svojim pažljivo dizajniranim detaljima i visokokvalitetnim materijalima, ova ograničena serija kocki je savršena za sve koji cene inovaciju, stil i nasleđe.

    Foto: Promo

    Saznaj više:
    Povezani članci: