Sofia Richie otkrila omiljeni bronzer za svakodnevni makeup dostupan i kod nas

    02.08.2024.
    RECOMMENDED

    Bronzer je odavno postao nezaobilazan element u kreiranju savršenog makeup izgleda. Ovaj proizvod se koristi za isticanje ključnih delova lica, kao što su jagodice, čelo, nos i brada, u raznim prilikama, bilo da je reč o dnevnim ili večernjim varijantama.

    Mnogima je bronzer omiljeni korak u šminkanju, jer daje licu zdrav, preplanuli izgled. Nije neobično ako, iako već imate nekoliko bronzera, tragate za još jednim koji će upotpuniti vašu kolekciju.

    Snapinsta.app 435005483 952988843212572 6530029616747480140 n 1080

    Sofia Richie otkriva svoj favorit

    Sofia Richie Grainge, poznata po svom jednostavnom pristupu šminkanju, preporučuje jedan pristupačan bronzer. Njen izbor, Physicians Formula Murumuru Butter bronzer, dostupan je za nešto više od 10 eura.

    Bronzer spaja najbolje od puderastih i kremastih tekstura na tržištu, a njegova mekana formula olakšava nanošenje, pružajući negujući i hidratantni efekat. Koži daje prirodan, sunčani sjaj, dok njegov egzotični miris podseća na letnje dane pored mora.

    Screenshot 2024 08 01 112740 edited

    Proizvod dolazi s praktičnim aplikatorom, koji omogućava jednostavno nanošenje i idealan je za nošenje u torbi. Njegova upotreba je jednostavna – nežnim potezima nanesite bronzer na željene delove lica kako biste istakli konture i dodali dimenziju.

    @stephinparis This bronzer is perfect on its own or to set any cream bronzers! #drugstoremakeupmusthaves #sofiarichie #sofiarichiegrainge #sofiarichiemakeup #sofiarichiemakeuproutine #fyp #drugstoremakeup @sofiarichiegrainge @physicians_formula ♬ son original – tswiftmusic

    Šta ga izdvaja?

    Ono što ga izdvaja je prisustvo murumuru maslaca, bogatog esencijalnim masnim kiselinama i provitaminima, koji dodatno hidriraju i neguju kožu.

    Brojni makeup profesionalci i poznate ličnosti, poput Sofije Richie Grainge, hvale ovaj proizvod.

    Svoje oduševljenje Sofia je podelila u više različitih „Get Ready With Me“ videa.

    Sofia Richie

    Iako brend Physicians Formula postoji već duže vreme, osnovan 2003. godine, i dalje impresionira svojom ponudom proizvoda za lice, oči i usne. Trudi se da sledi trendove, ali i da ponudi stari kvalitet.

    Njihov asortiman obuhvata ne samo makeup proizvode, već i proizvode za negu kože, čineći ga idealnim izborom za svakoga ko želi kvalitetne i cenovno pristupačne proizvode.

    Foto: Promo, Instagram

    Saznaj više:
    Povezani članci: