Nova kolekcija brenda THE SHYGUY je tišina koja udara poput groma

    23.09.2024.
    RECOMMENDED

    SILENT STORM

    Moda je najtiši jezik koji razumemo svi – kaže Jelena Filipović, dizajnerka brenda The Shyguy, koji predstavlja novu kolekciju, za jesen – zimu 2024.

    Inspirisana suštinskim kontrastima prirode Silent Storm povešće sve one koji žele da govore bez reči na magično putovanje, baš kao i kampanja za novu kolekciju snimana u najlepšim predelima Fransuke.

    22 3
    3 3
    2 12

    Kao dizajneri, uvek trazimo balans izmedu suprotnosti – moć i krhkost, jednostavnost i složenost, tišinu i buku. U ovoj sezoni, sezoni jesen – zima 2024, želimo da vas povedemo na put kroz oluju koja ne pravi haos, već redefinise granice stila – kažu članovi The Shyguy tima.

    94 1

    Kolekcija Silent Storm brenda The Shyguy je odgovor na svet koji je prepun preglasnih trenutaka. Cilj? Stvoriti kolekciju koja šapuće, ali se oseća poput udara groma.

    79 2

    SILENT STORM je odgovor na preglasni svet u kojem danas živimo. To je moda koja ne vrišti za pažnjom, već elegantno šapuće i zauzima prostor time što je autentična

    53 1

    Pogledajte novu THE SHYGUY kolekciju:

    48
    44 2
    64

    U kolekciji za jesen – zimu brenda The Shyguy korišćene su bogate teksture i neočekivani materijali, a za kampanju slikane kombinacije koje na prvi pogled deluju mirno, ali kriju neverovatnu snagu. Inspiracija je tražena u magičnim momentima kao što su tišina snežne oluje i neukrotiva snaga vetra – jer odeća nije samo način da nosite nešto od sezone do sezone, već način da ostavite trag, a da pritom ne budete nametljivi.

    81 1
    90 2
    103 2

    Danas, kada je sve glasno i previše, SILENT STORM nas podseća na moć tišine. To je poziv da se izrazimo na način koji nije bučan, već delikatan, a snažan u isto vreme.

    Kolekcija je stvorena za one koji hrabro koračaju, ostavljajući svoj trag, tihim i odlučnim korakom.

    COV 3 3
    22 4
    credits 1

    Credits:
    Dizajner: Jelena Filipović
    Kreativna i art direkcija, foto, video i styling: Vis A Vis team (Jelena Milovanović i Jelena Mitić)
    Model: Aleksandra Kežman

    Saznaj više:
    Povezani članci: