BingeWatch: Šta gledamo na streaming servisima do kraja oktobra

    06.10.2024.
    RECOMMENDED

    Nacionalno priznat festival u Americi, gde ga proslavlja 150 miliona ljudi, logično je da Noć veštica ili Halloween (koji se obeležava 31. oktobra) oboji sav program u bioskopima i na televiziji. No, ovog puta otkrivamo samo jednu „strašnu“ seriju koju možete gledati do kraja ovog mesaca na streaming servisima i predstavljamo sadržaj koji vas može opustiti, inspirisati, nasmejati.

    Heartstopper – treća sezona, Netflix

    sta gledamo u oktobru serije oktobar streaming

    Već sada možete uživati u predivnoj seriji na Netflixu, koju ako to niste dosad uradili, obavezno izbindžujte. Gledanje prve dve sezone serije izaziva osećaj umotanosti u najmekše, najmirišljavije i najtoplije ćebe jer postoji nešto izuzetno utešno u ovoj romantičnoj komediji, baziranoj na grafičkim romanima Alice Oseman. U drugoj sezoni serije veza između Charlieja (Joe Locke) i Nicka (Kit Connor) bila je suočena sa njizom testova, ali kroz svaku oluju, ostali su sidro jedno drugom u životima. Oseman je izjavila da je „druga sezona završila sa Nickom koji počinje da shvata razmere Charliejevih problema sa mentalnim zdravljem, a upravo će to pokretati priču u trećoj sezoni.“ Šta još možemo očekivati u trećoj sezoni? Gostovanje Jonathana Baileyja iz serije Bridgerton, koji će glumiti Charliejevog poznatog simpatiju, Jacka Maddoxa.

    La MaquinaDisney + (Hulu), 9. oktobar

    la maquina streaming servis disney

    La máquina je nova mini-serija na streaming servisu Disney+, koja prati priču Estebana „La Máquina“ Osune (kojeg tumači Gael Garsia Bernal), boksera koji se suočava sa najtežom fazom svoje karijere. Njegov menadžer i prijatelj, Endi Luhan (Diego Luna), odlučan je da ga izvuče iz krize i vrati mu staru slavu.

    Abbott Elementary – Disney + (Hulu) – IV sezona (10.oktobar)

    What Do We Do in The Shadows, 6. sezona, FX, 20. oktobar

    Naravno da je i poslednja sezona omiljene nam humorističke serije o vampirima rezervisana za oktobar. Autori su pripremili pravu poslasticu koja na streaming servise stiže 20. u mesecu – taman da možete da pripremite kostime za Noć veštica.

    Disclaimer, Apple TV+, 11. oktobar

    Samo zato što je neka serija puna poznatih glumaca, ne znači da će biti dobra (pogledajte: The Morning Show.) Opet, glumačka i autorska ekipa nove limitirane serije Disclaimer je zaista impresivna: Cate Blanchett, Sacha Baron Cohen, Kevin Kline, Lesley Manville i Kodi Smit-McPhee, a režirao ju je Alfonso Cuarón (Roma). Jednostavno, to je previše dobro, da bi ikako moglo da bude loše. Serija je zasnovana na romanu Renée Knight iz 2015. godine i prati novinarku (Blanchett) koja je izgradila karijeru razotkrivanjem tuđih grehova, ali otkriva da je ona glavna junakinja knjige koja preti da otkrije njenu davno skrivenu tajnu.

    The Diplomat, Netflix, 31. oktobar

    Za neke će 31. oktobar biti samo Noć veštica, a za druge – to je dan kada izlazi druga sezona serije The Diplomat. U finalu prve sezone glavna junakinja Kate otkriva je da je britanski premijer Nikol Trowbridge odgovoran za napad na britanski nosač aviona kod obale Irana. Sezona je završila napetim preokretom kada je Kate saznala da je Trowbridge naredio drugi napad, što je, između ostalog, ugrozilo i život njenog muža, zamenika šefa ambasade, službenice Ronnie i poslanika Meritta Growea. Druga sezona nastavlja se neposredno nakon ovog šokantnog otkrića.

    Još na streaming servisima:

    Od noviteta u oktobru, na streaming servisima, izdvajamo i: Teacup (10. oktobar, na streaming servisu Peacock), Sweetpea istog datuma na Starz, Sky TV, Georgie & Mandy’s First Marriage – 17, oktobar na CBS, Like a Dragon: Yakuza na Amazon Prime 24. oktobra, obavezno Lioness – druga sezona 27. oktobra (Paramount+).

    Fotografije: Promo


    Saznaj više:
    Povezani članci: