Francuski brend naočara IZIPIZI otvorio svoju prvu radnju

    Uvek u potrazi za inovativnim načinima brige o očima
    08.10.2024.
    RECOMMENDED

    IZIPIZI, brend koji je svoju prepoznatljivost stekao kreirajući unisex kolekciju laganih, fleksibilnih i pristupačnih naočara prilagođenih svim oblicima lica za celu porodicu, otvorio je svoju prvu radnju u Srbiji u tržnom centru Galerija, na prvom spratu. Za novo godišnje doba i povratak na posao stigla je limitirana kolekcija Office Playground, koja poručuje da je zabava u kancelariji moguća. Predstavljeni su i noviteti u vidu Reading i Sleeping modela!

    Ovim povodom priređeno je druženje za medije, influensere, kao i poznate ličnosti, poput glumca Stevana Pialea, modnog fotografa Dušana Petrovića, bivše učesnice Survivor-a Nađe Erić, kao i brojnih drugih ljubitelja brenda koji su uživali u traženju savršenih naočara za sebe.

    IZIPIZI 3
    IZIPIZI 2

    ZABAVA U KANCELARIJI? VELIKO DA!

    „Ponedeljak je novi petak!“ Ovom rečenicom inspirisana je nova limitirana kolekcija jesen/zima Office Playground, koja nam donosi radost i razigranost. Ponedeljak ujutru, 8 sati: svi se pozdravljaju i ispijaju prve gutljaje sveže kafe, ekrani računara se pale, a kancelarija polako oživljava, kao i svakog radnog dana. Međutim, sa novom kolekcijom, ovaj ponedeljak je drugačiji, i vide se samo osmesi.

    IZIPIZI 4

    Deo kolekcije čine sunčani modeli za odrasle, modeli za zaštitu od plavog svetla, kao i modeli za najmlađe članove porodice. Svi dolaze sa 100% UV zaštitom i napravljeni su od bio materijala.

    Inspirisani su vanvremenskim elementima kancelarije, pa tako Red Tape za inspiraciju ima stikere i kancelarijski pribor, dok Paper Note Beige uključuje papir i blokove za beleške koji se nalaze na svakom stolu. Electronic Grey u nežnoj sivoj boji predstavlja spoj tehnologije i minimalističke estetike, pozivajući nas da s elegancijom i stilom prigrlimo digitalnu revoluciju. Bakelite Green oslikava vintidž stil i predstavlja mešavinu profesionalizma i kreativnosti, pozivajući nas da tražimo inspiraciju u retro izgledu i kancelarijskim dodacima bez kojih ne možemo.

    PONOVO OTKRIJTE RADOST ČITANJA

    Od sada u IZIPIZI asortimanu možete pronaći dugo očekivane Reading modele. Dolaze u čak devet različitih oblika, sa dioptrijom od +1, +1.5, +2 i +3.

    Ultra-lake su i otporne na ogrebotine, nude jasnu vidljivost prilikom čitanja, a kada govorimo o čitanju, ne mislimo samo na knjige. Dostupne su i u posebnoj verziji za ekrane kao Reading Screen, kao i za čitanje na suncu u verziji Reading Sun.

    IZIPIZI 61

    NAOČARE ZA BOLJI KVALITET SNA?

    Dobar noćni san je ključ za punu životnu energiju. Uvek u potrazi za inovativnim načinima brige o očima, IZIPIZI je udružio snagu sa istraživačem iz oblasti optometrije kako bi razvio pionirsko rešenje za mirne noći koje vam pomaže da maksimalno iskoristite svoj dan: Sleeping naočare. Potrebno je da ih nosite dva sata pre spavanja, 15 dana u kontinuitetu. Filtriraju 75% veštačkog svetla, pospešuju prirodnu proizvodnju melatonina, a napravljene su od bio materijala sa 45% ricinusovog ulja.

    IZIPIZI 9

    Osim novootvorene IZIPIZI radnje, ovaj brend ima mono-brend prodajno mesto u tržnom centru Ušće, a takođe je deo asortimana u optikama, multibrend i dečjim radnjama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Zrenjaninu, Loznici i Kraljevu.

    Dozvolite da vam IZIPIZI naočare izmame osmeh na lice. Više informacija možete pronaći na zvaničnim lokalnim stranicama brenda.

    Foto: Promo

    Saznaj više:
    Povezani članci: