Obožavamo novu beauty saradnju: Augustinus Bader i Sofia Coppola

    Saradnja spaja postojeću vrhunsku negu usana i Sofijin stil
    18.10.2024.
    RECOMMENDED

    U zagrebački LAB, koji je ekskluzivni regionalni zastupnik za brend Augustinus Bader, stigao je The Tinted Balm s potpisom Sofije Coppole.

    Poznati zagrebački LAB je još krajem leta najavio dolazak noviteta koji spaja najpopularniji brend na svetu, Augustinus Bader, i jednu od najposebnijih žena svetske filmske scene, rediteljku Sofiju Coppolu.

    Dobitnica Oskara koja stoji iza filmova “Lost in Translation“, “The Virgin Suicides“ i “Marie Antoinette“ oličenje je žene prirodnog izgleda i neopterećenog, ali uvek cool stila. “Najbolji balzam za usne ikad“, opisuje portal Fashionista.

    Screenshot 2024 10 18 094901 1
    Screenshot 2024 10 18 095104

    Kako je upravo The Lip Balm njen omiljeni Augustinus Bader proizvod, ostvarena je saradnja koja spaja postojeću vrhunsku negu usana i Sofijin stil, te je tako nastao poželjni The Tinted Balm. Nakon predstavljanja u Njujorku, portal Fashionista je već proglasio The Tinted Balm najšik balzamom za usne ikada, dok po portalu Highsnobiety Sofia Coppola ne stvara magiju samo na filmu, već i u beauty proizvodima.

    ABxSC 1 PINK 0176 R3 FNL

    “Sofia je imala vrlo jasnu viziju o izgledu balzama, kao i o tome kakva komunikacija treba biti oko ovog proizvoda i cele naše zajedničke saradnje“, izjavili su iz Augustinus Badera.

    Zbog toga The Tinted Balm dolazi u tri predivne nijanse – prigušeno ružičastoj, atraktivnoj koralnoj i šljivastoj boji. Obogaćen je shea maslacem, vitaminom E i kandelila voskom, što čini usne punijima, štiti ih, neguje, čini mekšima i hidrira. Svi biljni sastojci potiču iz održivih izvora čistih aktivnih sastojaka s visokim ekološkim standardima, što ih čini izuzetno bogatim vitaminima i antioksidansima, omogućavajući najbolju moguću apsorpciju za suptilan i zdrav izgled.

    ABxSC 2 RED 0130 R6 FNL

    Jednim nanošenjem postiže se potpuno prirodan i nežan izgled, a svakim daljim korišćenjem može se intenzivirati nijansa do punog “full impact“ efekta.

    Ovo je jedan od onih balzama za usne na koje ćete se osloniti tokom celog dana, jer ga možete pojačati kad god poželite, a rado ćete ga koristiti i u večernjem make-upu, kao podlogu za omiljeni ruž ili za negu tokom ostatka večeri u vašoj omiljenoj boji.

    Ne zaboravite da je The Tinted Balm, kao i svaki Baderov proizvod, zasnovan na sada već svima poznatom Trigger Factor Complex-u (TFC8), koji spaja prirodne aminokiseline, visokokvalitetne vitamine i peptide, i temelji se na tridesetogodišnjem istraživanju, inovacijama i kliničkim studijama. On omogućava regeneraciju ćelija i cilja na specifične probleme i nesavršenosti svake kože.

    The Tinted Balm neguje, puni i obnavlja usne, dajući im savršen glatki i zdravi izgled. Svakim nanošenjem usne postaju lepše i oblikovanije. Ne ostavlja neželjene tragove i tokom celog dana hidrira usne formulom bogatom biljnim uljima i maslacima.

    Zahvaljujući istraživanju, 91% ispitanika se složilo da je boja balzama lako nadogradiva i dugotrajna, dok je 98% njih izjavilo da su im usne obnovljene i negovane. Hidrataciju usana tokom celog dana potvrdilo je čak 96% ispitanika, dok je 92% potvrdilo da im usne izgledaju punije i mekše.

    The Tinted Balm je 100% veganski i cruelty free proizvod, bez parabena, mirisa, talka, teških metala, parafina i mineralnih ulja. Dolazi u ekološki svesnoj ambalaži od aluminijuma i papira, koja se lako može reciklirati nakon korišćenja.

    U LAB je stigla i sveobuhvatna Augustinus Bader maglica za lice

    Kada je reč o najnovijim trendovima i otkrićima u svetu skincare-a, maglice za lice su zauzele visoko mesto na top listi. One se koriste nakon čišćenja lica i pre nanošenja proizvoda za negu. Naime, maglice za lice savršeno pripremaju kožu za nastavak rutine i pojačavaju efikasnost proizvoda koje koristite.

    Nauka dr. Badera sada je formulisana u sprej, maglicu koja dokazano poboljšava hidrataciju, izgled i sjaj vaše kože za 85%, što je već potvrđeno u ispitivanjima.

    The Face Mist pojačava hidrataciju kože za čak 38%, elastičnost za 15% i čvrstoću kože za 14%, i to već nakon jednog korišćenja.

    Copy of AB FACE MIST P03 WIDE

    Osim ove revolucionarne tehnologije i sastojaka, The Face Mist je obogaćen ružinom vodicom i hijaluronskom kiselinom, koji dodatno hidrira i zadržava vlagu u koži. The Face Mist je posebno prikladan za kožu sklonu iritacijama i crvenilu tokom zime, a vrlo brzo će se pokazati kao pravo osveženje u jutarnjoj i večernjoj rutini, ili po potrebi tokom dana.

    Formulisan bez štetnih sastojaka i AHA kiselina, najbolje ga je koristiti nakon čišćenja lica, pre nanošenja seruma i kreme za negu. Pored toga, možete ga koristiti tokom dana za dodatni sjaj i fiksiranje makeupa. Siguran je za upotrebu na osetljivom području oko očiju, a može zameniti i toner u vašoj rutini, ispunjavajući očekivanja u stabilizaciji kože i savršenoj pripremi.

    Copy of AB FACE MIST P02 Crop

    Svaki novitet impresivnog brenda Augustinus Bader dočekujemo s oduševljenjem, a ove jeseni ponuda beauty concept store-a i showroom-a LAB već je bogatija za dva nova proizvoda, koja su tek nedavno predstavljena na svetskom tržištu – The Face Mist i The Tinted Balm. Ovi proizvodi su bazirani na Baderovoj TFC8 tehnologiji, koja je zauvek promenila svet skincare-a.

    Radi se o tehnologiji dr. Badera, koja podstiče samoobnovu matičnih ćelija i koja je deo svakog Augustinus Bader proizvoda, a sada dolazi i u obliku maglice za lice, koja na mnogo načina doprinosi izgledu i zdravlju kože lica, vrata i dekoltea.

    Oba Augustinus Bader proizvoda dostupna su u LAB showroom-u i na www.lab.hr.

    Foto: Promo

    Saznaj više:
    Povezani članci: