SVEMOGUĆSTVO: Novo poglavlje posvećeno prijateljima 

    Stigli su novi CBE duksevi - a šta nas još očekuje od Svemogućstva - čitajte u intervjuu sa osnivačicom brenda.
    24.10.2024.
    RECOMMENDED

    Reakcije na prve CBE dukseve brenda Svemogućstvo, bile su fantastične – oduševljeni materijalima, rukavima, krojem i dizajnom – pozitivne kritike stizale su sa svih strana, a jedine sugestije koje su fanovi upućivali bile su vezane za one size, po nekima „limitirajuću“, veličinu. Uvek otvorena za konstruktivne kritike, osnivačica brenda i glavna dizajnerka, Marina Ćuruvija, rešila je da „popravi stvar“ i u ovoj sezoni predstavi novi kroj duksa u tri veličine, u dve stare, ali i dve nove boje. Print? Zamenjen je visokokvalitetnim vezom koji neće izbledeti ni nakon pet godina.

    Novi duksevi brenda Svemogućstvo inspirisani su i editorijalom, nastalim uz pomoć najboljih prijatelja. Novi editorijal slavi prijateljstva koja traju i odolevaju svemu (kao novi Svemogućstvo duksevi). Novom kampanjom zatvara se „Sve je u tvojim rukama“ poglavlje, koje je krajem prošle godine otvoreno saradnjom sa Jasnom Đuričić i Konstraktom, a šta sve donosi ova nova epoha za brend pitamo Marinu. 

    Kako ste rešili da ponovo lansirate nove dukseve? 

    – Potpuno neočekivano naši prvi duksevi su odmah osvojili srca ljudi kada smo pokrenuli brend 2019. godine. Tokom vremena, bilo je mnogo pitanja o tome kada ćemo ponovo izbaciti nešto slično. Čini se da je konačno došao pravi trenutak. 

    bilo

    Kome su namenjeni CBE duksevi? 

    – Duskevi su za svakoga kome zatreba topli prijateljski zagrljaj. Osećaj u njima baš to asocira. Napravili smo novi savršen oversized kroj koji je rezultat prikupljenih sugestija. Ako ga uporedimo sa prvim duksom, novi duks pruža mnogo više udobnosti, veličina ali i mogućnosti za stilizovanje. 

    Šta je ideja nove kampanje? 

    – Mario i Sofija su skoknuli do pijace, dok Lani i meni ne pada na pamet da napustimo kuću (zonu komfora). Andrijana i Marko su u điru po gradu, a Jovanka, Doris i Natalija na kafi ne gube vreme i razmenjuju sveže tračeve. U opuštenim svakodnevnim situacijama, zabeležili smo trenutke sa različitim grupama prijatelja. Usput smo se povezali sa super ekipom iz Baska @bask.dot, čije kul naočare šarmantno upotpunjuju svaki look. Kampanja je posvećena prijateljstvima koja traju i odolevaju svemu. 

    Najavili ste da ovom kampanjom zatvarate poglavlje „Sve je u tvojim rukama“ koje ste krajem prošle godine otvorili u predivnoj saradnji sa Jasnom Đuričić i Konstraktom. Šta se posle ovog poglavlja dešava za Svemogućstvo? 

    – Zakoračili smo u novo poglavlje posvećenom prijateljima! Ove godine obeležili smo pet godina od osnivanja brenda i već neko vreme se osvrćem na sve što se desilo i na naše početke. Na svakom početku dobro je imati prijatelje koji imaju (magični) štap i kanap. Imala sam sreće da su moji prijatelji vlasnici tih alata i zahvalna sam što su ih nesebično delili. Slavićemo početke i nazdraviti za sve što dolazi. 

    DSC 0017

    Šta još možemo da očekujemo od Svemogućstva u ovoj godini? 

    – Radimo na nekoliko lepih projekata koji će, nadam se, ugledati svetlost dana sledeće godine. I naravno, nosimo naše omiljene CBE dukseve. 

    Da li planirate saradnju sa još nekom osobom iz javnog i kulturnog života? 

    – Saradnje dolaze uglavnom spontano, pa ko zna šta će se dogoditi. 

    DSC 0294

    Otkrijte nam neki dugoročni plan za budućnost brenda. 

    – Planova je mnogo ali kako bismo se rasteretili pritiska volim da kažem: ne očekujte ništa, i desiće se sigurno sve. 

    Credits:

    Fotografije: Ivana Čavić @anavi.civac

    Stilista: Marko Ječmenica @jecmenicamarko

    Prijatelji: Mario Perović, Sofija Balać, Lana Pavkov, Andrijana Bugarić, Marko Arsić, Jovanka Bajčetić, Natalija Palurović, Doris Vrbnjak

    Saznaj više:
    Povezani članci: